ΚΥΝΗΓΟΙ ΕΝΙΣΧΥΣΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ

Τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τεμπών παρέδωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Περιοχής Συκουρίου.
Τα τρόφιμα παρέλαβε ο πρόεδρος του Κοιν. Παντοπωλείου Λάμπρος Ζάρρας απο τα γραφεία του Κυνηγετικού  Συλλόγου.

Ο κ. Ζάρρας ευχαρίστησε τον Κυνηγετικό Σύλλογο περιοχής Συκουρίου όπως επίσης και τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Γεώργιο Μπέλτσιο και το Δ.Σ για την πράξη τους αυτή να στηρίξουν τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη.
“Από την πρώτη στιγμή ο θεσμός του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» βρήκε αρωγούς ευαισθητοποιημένους δημότες, συλλόγους και επιχειρήσεις της περιοχής.
Η ανταπόκριση όλων των φορέων,απέδειξε την αγάπη για τον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε οικονομική δυσχέρεια και αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης στη δύσκολη εποχή που βιώνουμε αποδεικνύοντας πως ενώνοντας τις δυνάμεις μας,μπορούμε να πετύχουμε πολλά”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζάρρας.

Το παρόν έδωσε ο πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος κ.Κώστας Νταφούλης,ο δημοτικός σύμβουλος κ.Χρήστος Κακαγιάννης,ο πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Συκουρίου κ.Γεώργιος Καλότυχος,καθώς και σύσσωμο το Δ.Σ του κυνηγετικού συλλόγου περιοχής Συκουρίου .

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια του Κοινωνικού Παντοπωλείου  μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλεφωνικό κέντρο του Δ.Τεμπών και στο τηλέφωνο 2495350400.