Ρ. ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ: ΕΠΙΜΕΝΩ: ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ

Η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Λαρισαίων κ. Ρένα Καραλαριώτου για το θέμα της αγωγής εναντίον του Απ. Καλογιάννη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο κ. Καλογιάννης, ενώ είχε την ευκαιρία για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν βρήκε, ούτε σήμερα, το θάρρος και τη γενναιότητα να ζητήσει δημόσια συγνώμη για τις συκοφαντίες που εκτόξευσε εναντίον μου εντός της αιθούσης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αντιθέτως, προσπάθησε να πολιτικοποιήσει μια υπόθεση, προσπαθώντας ουσιαστικά να παραβλέψει το γεγονός, πως πέρα από πολιτικά πρόσωπα, όλοι μας, διαθέτουμε μια ταυτότητα που περικλείει την προσωπικότητά μας, την επαγγελματική μας διαδρομή και τις σχέσεις μας με τους πολίτες αυτής της πόλης και όχι μόνο.

Έφτασε μάλιστα στο σημείο να με κατηγορήσει για προσωπική «επίθεση» εναντίον του,  αποσιωπώντας τεχνηέντως  ότι η αναφορά για ενδεχόμενη διασύνδεση της δημοτικής του αρχής με «επιχειρηματικά συμφέροντα» συμπεριλαμβανόταν στην   κοινή ανακοίνωση όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο δήμο Λαρισαίων, η οποία τον καλούσε να εξηγήσει πρακτικές και μεθοδεύσεις που ακολουθήθηκαν στο  Πάρκο των ευχών .

Ο κ. Καλογιάννης προσπαθεί άκομψα να δημιουργήσει τοξικό πολιτικό περιβάλλον γιατί φοβάται την κρίση των Λαρισαίων πολιτών στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Γιατί φοβάται την παράταξη μας και εμένα προσωπικά.

Τα «νέα ήθη και έθιμα» για τα οποία κάνει λόγο ο κ, Καλογιάννης αφορούν την εντύπωσή του πως μπορεί να συκοφαντεί τον πολιτικό του αντίπαλο με ανυπόστατους χαρακτηρισμούς, χωρίς να υποστεί τις συνέπειες. Ίσως και αυτό να εμπεριέχεται στο περίφημο «ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς».

Δηλώνω ξεκάθαρα πως δεν δέχομαι κανέναν ηθικό ή πολιτικό συμψηφισμό ή συμβιβασμό , όπως ενδεχομένως έχει συνηθίσει στο παρελθόν ο κ.Καλογιαννης , όταν προσβάλλεται η προσωπικότητά μου και όταν βάλλεται η αλήθεια. Περιμένω από τον κ. Καλογιάννη την δημόσια συγνώμη του, για μια ακόμη φορά .

Τέλος, όσον αφορά τους Λαρισαίους πολίτες, ας μην τους επικαλείται. Κι αυτό γιατί οποιοσδήποτε Λαρισαίος ή Λαρισαία βρισκόταν στη θέση μου, θα έπραττε το αυτονόητο: θα προσπαθούσε να προστατέψει την τιμή και την υπόληψη του/της.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com