ΝΕΟΙ ΤΡΙΓΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΡΧΩΣΗ

Παραιτείται από τη θέση του αντιδημάρχου ο Γιώργος Κουτσοδήμος

Σε νέο κύκλο εσωστρέφειας μπήκε η παράταξη του δημάρχου Τυρνάβου, μετά την απόφαση που πήρε ο αντιδήμαρχος Αμπελώνα Γιώργος Κουτσοδήμος να θέσει στη διάθεση του κ. Σαρχώση την παραίτησή του από τη θέση, προφανώς μετά από όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα, αφού δεν βγήκε κανένας να τον στηρίξει στις

κόντρες που είχε με την παράταξη Ροντούλη.

Ο κ. Κουτσοδήμος δεν θα “τα βροντήσει” μόνο από τη θέση του αντιδημάρχου αλλά και από την παράταξη, αφού πληροφορίες που έρχονται από την περιφέρεια θέλουν τον αντιδήμαρχο, με δεδομένη την καλή συνεργασία που είχε όλο αυτό το διάστημα με τον περιφερειάρχη, να τα έχει βρει με τον κ. Αγοραστό και να είναι στο ψηφοδέλτιο της περιφερειακής παράταξης του, εκπροσωπώντας την περιοχή και όχι μόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Κουτσοδήμος στην αυριανή συνεδρίαση της δημοτική ομάδας του δημάρχου, αναμένεται να κάνει γνωστές τις αποφάσεις του και σε περίπτωση που δεν γίνει δεκτή η παραίτησή του τότε θα παραιτηθεί και από δημοτικός σύμβουλος, με αποτέλεσμα τη θέση του να πάρει ο κ. Νίκος Κουβέλας ο οποίος ήδη έχει προσχωρήσει στην παράταξη του κ. Ροντούλη.

Αν μη τί άλλο είναι βέβαιο ότι ξεκινά εβδομάδα των παθών για το δήμαρχο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ