ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ

Ανακοίνωση της παράταξης στο δ.σ. του δ.σ. που σημειώνει ότι η απάντηση της δημοτικής αρχής ήταν έπεα πτερόεντα

Όνειδος και ντροπή προκαλεί η απάντηση του συντάκτη.
Για μία ακόμη φορά ο συντάκτης βλέπει φαντάσματα και παρά την επισήμανσή μας, εξακολουθεί να ανακαλύπτει δικαιολογίες του τύπου, ότι άλλοι φταίνε, γιατί έτσι βολεύει.

Κατά αρχάς χαιρόμαστε, που εισακουστήκαμε και φροντίσατε για την άμεση επανασύνδεση του ΚΟΜΜΕΝΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ στο Πολιτιστικό Κέντρο Μακρυχωρίου.

Και ερωτώ:

–              Χρηματοδοτείται ο ΔΟΠΑΠΕΠΤ από το δήμο με το ποσό των 210.000,00 € ετησίως (2018) για να καλύπτει τα έξοδα των πολιτιστικών, αθλητικών κλπ. Συλλόγων;

–              Σχετικά με την πληρωμή του λογαριασμού, από τα δημοτικά τέλη που εισπράττονται από τη ΔΕΗ, όπως αναφέρετε είναι νόμιμο; Ποιες είναι οι διατάξεις που προβλέπουν την πληρωμή της κατανάλωσης ρεύματος των εκμισθωμένων πολιτιστικών κέντρων, από τα δημοτικά τέλη;

–              Γνωρίζετε αν είχε πραγματοποιηθεί διακοπή ρεύματος σε προγενέστερο χρόνο από τις 25-4-2018 στο ίδιο κτήριο, για τον ίδιο λόγο;

–              Από ποιον περιμένατε να ενημερωθείτε για την διακοπή του ρεύματος; Δεν είστε  εσείς  υπεύθυνοι για την εύρυθμη  λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου;

–              Γιατί εμπλέκετε, όταν και όπως σας βολεύει την Πρόεδρο του Μακρυχωρίου, η οποία δεν έχει καμία ευθύνη και αρμοδιότητα για το συγκεκριμένο θέμα; Θέλετε όπως πάντα να θολώνετε τα νερά και να αποποιείστε τις ευθύνες σας.

–              Είναι θέμα εντυπώσεων τα χρέη που έχετε δημιουργήσει κ. Κολλάτε;

–              Χρέος  στα σχολεία δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια προς τη ΔΕΗ ύψους 200.000,00 €;

–              Χρέος της ΔΕΥΑΤ προς το δήμο 700.000,00 €;

–              Χρέος προς τους  συνεργαζόμενους με το δήμο επαγγελματίες;

–              Χρέη, χρέη, χρέη σε όλους ………………

Για να επανέλθουμε στο θέμα Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ Το ρεύμα ήταν ΚΟΜΜΕΝΟ και επανασυνδέθηκε. Αυτό δεν αλλάζει όσο και προσπαθείτε να διαστρεβλώσετε την πραγματικότητα πετώντας την μπάλα στην εξέδρα.

Η αλαζονεία, ο εγωισμός και η υπεροψία που σας διακρίνει στην άσκηση της εξουσίας δυστυχώς, σας οδηγεί σε αδιέξοδα και σε ενέργειες που προσβάλουν τη δημοτική Αρχή και τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης .

Όλοι κρινόμαστε για αυτά που κάνουμε αλλά και για ότι ΔΕΝ κάνουμε.

Κύριε δήμαρχε και Πρόεδροι του ΔΟΠΑΠΕΠΤ και των Σχολικών Επιτροπών, κυρίες Ξ. Ζησάκη και Γ. Τσιόπα, είστε οι μόνοι υπεύθυνοι για το συγκεκριμένο γεγονός, αλλά και για τα χρέη των σχολικών μονάδων και μην στρουθοκαμηλίζετε. Όχι μόνο δεν είστε ικανοί να λύσετε τα προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά δεν έχετε και τη στοιχειώδη ευθιξία να ζητήσετε το αυτονόητο, συγνώμη από τους συνδημότες μας.

Μην ψάχνετε αποδιοπομπαίους τράγους οι μόνοι υπεύθυνοι και υπόλογοι, όχι σε μας, αλλά στους δημότες οι οποίοι σας ψήφισαν, είστε εσείς κ, δήμαρχε ως  δημοτική Αρχή καθώς και  οι πρόεδροι του ΔΟΠΑΠΕΠΤ και των σχολικών επιτροπών.

Τέλος όσον αφορά τα λοιπά άσχετα με το θέμα που αναφέρονται στην απάντησή σας κύριε δήμαρχε δεν είναι τίποτα άλλο από : ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ, στην αγωνία σας να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.

Ειλικρινά λυπούμαστε  για την κατάντια που έχετε φτάσει το δήμο μας.

Καλή τύχη στον ολισθηρό και κατηφορικό δρόμο που σας οδηγούν οι πράξεις οι δικές σας και των συνεργατών σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ