Τ. ΜΑΥΡΙΔΗΣ: Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ

Την ικανοποίησή του για την εικόνα που παρουσίασε τη φετινή χρονιά η ομάδα του Αμπελωνιακού που πλέον διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδό της στην Α’ ΕΠΣΛ, εκφράζει ο πρόεδρος της ομάδας Τάσος Μαυρίδης, που δεν ξεχνά τις δυσκολίες που υπήρχαν πέρυσι τον Αύγουστο που η ομάδα διαλυμένη κινδύνευε να βρεθεί

στο Πρωτοδικείο.

Η νέα διοίκηση ανέλαβε την ομάδα στις 28 Αυγούστου για να μη διαλυθεί και μείνει ο Αμπελώνας χωρίς εκπρόσωπο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Είχαμε μπροστά μας περίπου 15 ημέρες για να βρούμε προπονητή, ποδοσφαιριστές, και να βρεθούμε με αξιόμαχο σύνολο στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Τελικά αν και με ελλιπή προετοιμασία η ομάδα μπήκε με αξιώσεις στο πρωτάθλημα και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε φτάσαμε στο τέλος του πρωταθλήματος να διεκδικούμε την άνοδό μας στη μεγάλη κατηγορία στους αγώνες play off.

Για να γίνουν όλα αυτά προπονητές, παίκτες και διοίκηση υπερέβαλαν εαυτούς και θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτό.

Μιλώντας εκ μέρους της διοίκησης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς που παρά τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που βιώνουν στάθηκαν δίπλα στην ομάδα και μας βοήθησαν να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος.

Εχουμε μπροστά μας 6 παιχνίδια που θα κρίνουν κατά πολύ τη από εδώ και πέρα πορεία της ομάδας. Στόχος μας είναι να φέρουμε τον Αμπελωνιακό εκεί που του αξίζει. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε κοντά μας το φίλαθλο κόσμο της πόλης μας ώστε να ενισχύσουν με την παρουσία τους τις προσπάθειες των παικτών στα δύσκολα παιχνίδια των μπαράζ.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η χρονιά θα ολοκληρωθεί με τον Αμπελωνιακό να ανεβαίνει κατηγορία.

Τώρα προέχουν τα παιχνίδια και η διαφύλαξη του καλού και οικογενειακού κλίματος στην ομάδα.

Με τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα γίνει ένας αναλυτικός απολογισμός της δύσκολης χρονιάς που πέρασε και που όμως έφερε τον Αμπελωνιακό από το χείλος της διάλυσης στο να διεκδικεί την άνοδό του στη μεγάλη τοπική κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ