ΤΗΣ ΡΙΧΝΕΙΣ 15 ΧΡΟΝΙΑ; ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ.      

Δείτε γιατί πρέπει να ακολουθήσετε τα γούστα του Χιου Χέφνερ σύμφωνα με έρευνα επιστημόνων

Μέχρι σήμερα μπορούμε να σκεφτούμε διάφορους λόγους που θα θέλαμε να μοιάζουμε στον Χιου Χέφνερ. Εκτός του ότι δημιούργησε ένα περιοδικό που έγινε σύμβολο και συνώνυμο του άντρα, έχει κοιμηθεί με τόσες γυναίκες που δεν θα θυμάται πλέον τον αριθμό τους. Για την ακρίβεια, με πολύ μικρότερες της ηλικίας του.

Μπορεί λοιπόν η σύγχρονη κοινωνία να αποκαλεί «γερομπισμπίκη» τον μέσο άντρα που επιλέγει γυναίκες αρκετά μικρότερές του, αλλά σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Στοκχόλμης, οι άντρες άνω των 50 που είχαν νεότερες συντρόφους είχαν μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής.

Μάλιστα η έρευνα ανέφερε πως στην αντίθετη περίπτωση, όσο μεγαλύτερη ήταν ηλικιακά η σύντροφος, τόσο μικρότερες οι πιθανότητες για μακροζωία. Που το λες πρόβλημα. Δυστυχώς δεν ισχύει το ίδιο και για τις cougars. Γυναίκες οι οποίες έχουν τουλάχιστον 10 χρόνια διαφοράς με τον σύντροφό τους, έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να καταλήξει η σχέση τους με διαζύγιο.

Την επόμενη φορά λοιπόν που κάποιος κολλητός θελήσει να σπάσει πλάκα με το πολύ νεότερο κορίτσι σου, θύμισε του ότι πιθανότατα θα πεθάνεις μετά από αυτόν. Λογικά θα του κόψει το γέλιο μία και καλή!

ratpack.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ