ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΦΡΙΚΗΣ ΣΤΑ ΞΕΡΑΜΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΑΡΔΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΕΒ ΜΑΤΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (ΦΩΤΟ)

Αντιμέτωποι με ολοκληρωτική καταστροφή, των καλλιεργειών τους είναι εκατοντάδες αγρότες – μέλη του ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου, που δεν μπορούν να ποτίσουν τα χωράφια τους εξαιτίας του αρρύθμιστου χρέους ύψους 2 εκ. € του οργανισμού προς τη ΔΕΗ η οποία έχει κόψει το ρεύμα σε όλες τις γεωτρήσεις του οργανισμού.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα όλες οι προσπάθειες που έγιναν από το δήμαρχο, βουλευτές ακόμη και υπουργούς προς τη ΔΕΗ ήταν άκαρπες αφού προσκρούουν από τη μία στην απαίτηση της επιχείρησης για μία σημαντική προκαταβολή, ώστε να γίνει ρύθμιση του χρέους, εξαιτίας της αναξιοπιστίας που επέδειξε σε παλιότερες ρυθμίσεις η διοίκηση του ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου, αλλά και λόγω της αδυναμίας του οργανισμού να συγκεντρώσει κάποιο σεβαστό ποσό για να γίνει η ρύθμιση.

Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι να μην έχουν ποτιστεί περισσότερα από 10.000 στρέμματα διαφόρων καλλιεργειών οι οποίες έχουν καταστραφεί με απρόβλεπτες οικονομικές συνέπειες για τους αγρότες.

Αδιάψευστος μάρτυρας της καταστροφής που συντελείται είναι οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το paidis.com αποτυπώνοντας πλήρως την πραγματικότητα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ