ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ Γ. ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗ

Ο Ηρακλής Λάρισας ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Τσακμακίδη.  Ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας κ. Λάμπρος Ιωακείμ έκανε την ακόλουθη προσωπική δήλωση:

‘’Σήμερα χωρίζουν οι δρόμοι μας με τον Γιάννη, μόνο αγωνιστικά, αφού δεν θα είναι μαζί μας ως προπονητής του Ηρακλή την νέα σεζόν. Θέλω ειλικρινά να τον ευχαριστήσω γιατί μαζί του ξεκίνησα ως παράγοντας στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου πριν 2,5 χρόνια και πιστεύω ότι με βοήθησε να δω το ποδόσφαιρο από την σωστή πλευρά του. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που τον γνώρισα και που είμαι φίλος του.

Αγωνιστικά η εργατικότητα του και η εντιμότητα του είναι τέτοια που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή. Παραλάβαμε τον Ηρακλή σε μια πολύ δύσκολη στιγμή και τον φέραμε εκεί που του αρμόζει. Κάποιοι δεν μας άφησαν να τον πάμε και εκεί που θα έπρεπε. Κάποιες στιγμές δυστυχώς κάποιες αποφάσεις είναι πολύ στενάχωρες αλλά πάνω απ’ όλους και όλα είναι η ομάδα. Του εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια σε ότι και να κάνει και να μην ξεχνάει ποτέ ότι ο Ηρακλής Λάρισας και εγώ προσωπικά θα είμαστε δίπλα σε ότι και αν χρειαστεί.’’

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ