Ο ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΔΙΕΘΕΣΕ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΑΜΑΣΙΟΥ

Σε συνέχεια της επαφής του Δημάρχου Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση με τη διοίκηση των ΕΛΤΑ Λάρισας, αναφορικά με το πρόβλημα εξυπηρέτησης των κατοίκων του Δαμασίου με τα ΕΛΤΑ, ο Δήμος προχώρησε στη διάθεση χώρου που βρίσκεται στο κτίριο του Δελήχειου Ιδρύματος στο Δαμάσι,

προκειμένου για την προσωρινή διαχείριση των συναλλαγών των κατοίκων της περιοχής.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα ο δήμαρχος Τυρνάβου Π. Σαρχώσης επισκέφθηκε τα γραφεία των Ελληνικών Ταχυδρομείων στη Λάρισα και είχε συνάντηση με τον περιφερειακό Διευθυντή κ. Αθανάσιο Γεωργίου και τη Διευθύντρια του κεντρικού γραφείου Λάρισας κ. Β. Σωτηρίου για την λύση του προβλήματος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος τόνισε ότι  το Δαμάσι είναι ένα δυναμικό χωριό του Δήμου Τυρνάβου με 1.500 κατοίκους και όλο αυτό διάστημα υπάρχει μια αρρυθμία στη συνεργασία των κατοίκων με τα ΕΛΤΑ σε  όλα τα επίπεδα των συναλλαγών  τους.

Ο κ. Γεωργίου από την πλευρά του συμφώνησε για το μέγεθος του προβλήματος και τις αρρυθμίες που δημιουργεί στη εξυπηρέτηση των κατοίκων του Δαμασίου και δήλωσε ότι ήδη το θέμα έχει απασχολήσει την υπηρεσία του και στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξει λύση ώστε να αντιμετωπιστούν στο σύνολό τους τα προβλήματα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com