41ΧΡΟΝΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΦΙΛΟ ΤΟΥ – ΚΡΙΘΗΚΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στον Ανακριτή ένας 41χρονος από τη Λάρισα σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη επειδή για άγνωστο προς το παρόν λόγο βρέθηκε σε έντονη ψυχική διέγερση, λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στο κέντρο της Λάρισας επιτέθηκε με μαχαίρι στον 39χρονο αδελφό του και σε ένα 43χρονο φίλο του.

Θύμα της επίθεσης και το αγοράκι της συντρόφου του αδελφού του δράστη που ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά.

Από την επίθεση τραυματίστηκε ο αδελφός του θύματος στην προσπάθεια να αφοπλίσει τον αδελφό του ενώ ο φίλος του έφερε εκδορές στο πρόσωπο όπως και το αγοράκι.

Ο 39χρονος, όπως και ο 43χρονος φίλος του μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς στην προσπάθειά τους ο ένας να τον αφοπλίσει και ο άλλος να τον αποφύγει τραυματίστηκαν ελαφρά. Όπως, επίσης, μια αμυχή στον δεξιό βραχίονα έφερε και το 10 μηνών μωρό, όπως διαπιστώθηκε κατά την εξέταση από τους γιατρούς.

Στους δύο φίλους, αλλά και στο αγοράκι παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες, και έφυγαν από το νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι συνέλαβαν τον41χρονο και εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία, για επικίνδυνη σωματική βλάβη και για οπλοκατοχή.

Φαίενται όμως ότι το κατηγορητήριο αναβαθμίστηκε από τον Ανακριτή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ