ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ERASMUS+ KA1 ΤΟΥ 1ΟΥ ΕΠΑΛ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Με μεγάλη  επιτυχία παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του προγράμματος ERASMUS+  KA1 με θέμα «  Επαγγελματική ανάπτυξη των μαθητών του ΕΠΑΛ Ελασσόνας» σε ημερίδα που διοργανώθηκε στην αίθουσα του ΚΠΕ Ελασσόνας την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018.

Στην εκδήλωση, αρχικά οι συνοδοί καθηγητές κ.Γκαρλέμου –Δεληγιάννη Παναγιώτα, κ. Κωτσής Ιωάννης , κ.Ματθαίου Ιωάννα, κ.Χατζηλέλεκα Κωνσταντίνα παρουσίασαν τα οφέλη, τις δυνατότητες προσωπικής εξέλιξης και τις δεξιότητες που απεκόμισαν οι μαθητές και μαθήτριες από τη μετακίνησή τους στην Πορτογαλία και έπειτα ακολούθησε συζήτηση με τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα κινητικότητας για την παροχή μοναδικών ευκαιριών  και εμπειριών υψηλής εξειδίκευσης.

Στη συνέχεια έγινε απονομή των Europass από τον συντονιστή του προγράμματος κ. Καρκαλή Νικόλαο στους συμμετέχοντες και ακολούθησε μικρή δεξίωση. Ευχαριστούμε το ΚΠΕ Ελασσόνας για την παραχώρηση της αίθουσας.

Το ταξίδι δε σταματά εδώ, Το σχολείο μας επιλέχθηκε να υλοποιήσει νέο πρόγραμμα κινητικότητας στην Ιταλία το επόμενο σχολικό έτος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ