ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΕΛ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΥΓΙΑ ΠΕΡΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ!

Δεν έχουν τέλος οι κόντρες και η εσωστρέφεια στους κόλπους της ΑΕΛ, αφού οι πρόσφατες δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ομάδας Α. Κούγια περί «υποβιβασμού» προκάλεσαν την έκρηξη του Συνδέσμου Φιλάθλων “ATHENS CLUB”, τα μέλη του οποίου προχώρησαν στην εξής ανάρτηση:

«Η μία μ@@@ διαδέχεται την άλλη και έχουμε ξεπεράσει αισίως την εκατομμυριοστή την τελευταία διετία.Μετά τα αμέτρητα ήξεις-αφήξεις, ράβε-ξήλωνε και όλα τα υπόλοιπα κωμικοτραγικά στην ομάδα, σε συνάρτηση φυσικά και με τις “φιλίες” και “συνεργασίες” σου, δεν νομίζεις ότι ήρθε ο καιρός να βρεις τρόπο να αποχωρήσεις μήπως περισωθούν και διορθωθούν τα αδιόρθωτα που έχεις δημιουργήσει; Ειδικά τώρα που σύμφωνα με τα λεγόμενα σου, είναι πολύ πιθανόν να υποβιβαστούμε, δεδομένου των μεγάλων και καλά οργανωμένων ομάδων που υπάρχουν στο πρωτάθλημα».

Θυμίζουμε πως σε συνέντευξή του στο “Metropolis” ο κ. Κούγιας αναφερόμενος στο τηλεοπτικό συμβόλαιο της ΑΕΛ δήλωσε τα εξής:

“Εμείς είναι πολύ πιθανόν να υποβιβαστούμε, δεδομένου των μεγάλων ομάδων και των καλά οργανωμένων ομάδων που υπάρχουν στο πρωτάθλημα. Θα είμαστε στη χώρα των καταραμένων φέτος. Ακόμη και να υποβιβαστούμε και να πάρουμε το ίδιο συμβόλαιο, δηλαδή 1.600.000, δεν θα μπορέσουμε να καλύψουμε τον προϋπολογισμό μας και θα μπούμε μέσα, θα έχουμε προσφυγές.”

Δεν το λες και το καλύτερο το κλίμα, ενόψει μάλιστα της «πρώτης» της ομάδας σε λίγα 24ωρα…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ