ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΟΥΝ ΕΞΩΔΙΚΑ ΧΡ. ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΡ. ΜΠΑΪΡΑΧΤΑΡΗΣ

Στο πλευρό του προσωρινού προέδρου τάσσεται και ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής Θ. Νασίκας

Τον δρόμο της δικαιοσύνης φαίνεται ότι παίρνει η εσωκομματική κόντρα που έχει ξεσπάσει στη ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου της ΝΔ με αφορμή τις κατηγορίες του προσωρινού προέδρου του κτηνοτροφικού συλλόγου Αργύρη Μπαϊραχτάρη εναντίον του αντιπροέδρου της ΔΗΜΤΟ Χρ. Κατσαρού και τις αντιδράσεις του τελευταίου.

Ο κ. Κατσαρός που είχε προειδοποιήσει με προσφυγή στη δικαιοσύνη εναντίον του κ. Μπαϊραχτάρη, έκανε πράξη τις προειδοποιήσεις του και απέστειλε εξώδικο με το οποίο καλεί τον κ. Μπαϊραχτάρη να ανακαλέσει εντός 48 ωρών τα όσα ανέφερε εναντίον του με την επιστολή του στον Τύπο υποστηρίζοντας ότι οι κατηγορίες είναι ψευδείς.

Από την πλευρά του ο κ. Μπαϊραχτάρης απάντησε και αυτός με εξώδικο στο οποίο επιμένει ότι δέχθηκε λεκτική επίθεση από τον κ. Κατσαρό, τον οποίο καλεί να ανακαλέσει τις εναντίον του απειλές.

Ο Θ. ΝΑΣΙΚΑΣ

Εν τω μεταξύ σε επικοινωνία με τον κ. Θ. Νασίκα, ο πρώην δήμαρχος Τυρνάβου και αγροτοσυνδικαλιστής δήλωσε ότι στη διαμάχη των δύο στελεχών της ΝΔ τάσσεται στο πλευρό του συναδέλφου του κ. Μπαϊραχτάρη, τονίζοντας παράλληλα την αναγκαιότητα στήριξης της κτηνοτροφίας χωρίς υπεκφυγές από όλα τα κόμματα.

Παράλληλα ο κ. Νασίκας αναφέρθηκε και στα οξυμένα προβλήματα του αγροτικού κόσμου κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στα αδιάθετα επιτραπέζια σταφύλια, στα προβλήματα με τα ροδάκινα που λιμνάζουν λόγω του εμπάργκο στη Ρωσία, αλλά και στις εξευτελιστικές τιμές στα αχλάδια.

Σύμφωνα με το γνωστό αγροτοσυνδικαλιστή θα πρέπει η Ελλάδα να αντισταθεί στις προθέσεις των εταίρων για τη συνέχιση του εμπάργκο στη Ρωσία, τονίζοντας ότι αν θέλει η Γερμανία και η κ. Μέρκελ να συνεχίσει το εμπάργκο, τότε ας μην αγοράζει αέριο και ας μην πουλά Mercedes στους Ρώσους.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ