ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ 600 ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΛΗΡΟΥΣ  Ή ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΟ FASHION CITY OUTLET

Το Fashion City Outlet, εκπτωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο στη Θεσσαλία, ανοίγει τις πύλες του το φθινόπωρο και αναζητά συνεργάτες για τη στελέχωση εκατοντάδων θέσεων  εργασίας (600 περίπου) στα περίπου 75 καταστήματα μόδας, εστίασης και ψυχαγωγίας που θα στεγάζει.

Το Fashion City Outlet θα λειτουργήσει στη Λάρισα σε έκταση 20.000 τ.μ. και θα φιλοξενεί γνωστά καταστήματα ψυχαγωγίας, ηλεκτρονικών ειδών, αλλά και κορυφαίες μάρκες ένδυσης και υπόδησης.

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι:

Assistant Store Manager

General Store Manager

Barista

Μάγειρας

Μπουφέ

Πωλητής

Ταμίας

Υπάλληλος για κατάστημα εστίασης

Υπάλληλος Σινεμά

Υπάλληλος Παιδότοπου.

Περισσότερες πληροφορίες

Οι επιχειρήσεις επιθυμούν να στελεχώσουν τα τμήματά τους 2-3 εβδομάδες πριν την επίσημη έναρξη του Fashion City Outlet μέσα στο Φθινόπωρο, ώστε να προηγηθεί και η απαιτούμενη εκπαίδευση.

Ανάλογα τις ανάγκες του κάθε καταστήματος θα καλύπτονται ειδικότητες και μερικής και πλήρους απασχόλησης. Το κάθε κατάστημα θα είναι υπεύθυνο για να σας ενημερώσει.

Οι προσφερόμενοι μισθοί είναι αρμοδιότητα του κάθε καταστήματος και θα επικοινωνούνται από τους Υπεύθυνους Προσωπικού κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Ποια είναι η διαδικασία μετά την αίτησή σας;

Οι εταιρίες/καταστήματα του Fashion City Outlet θα λάβουν την αίτησή σας,που πρέπει να γίνει μέχρι 28 Σεπτεμβρίου 2018, και θα σας καλέσουν εφόσον πληροίτε τα κριτήρια σε συνέντευξη στους χώρους του Mall. Αν η διαδικασία προχωρήσει σε πρόσληψη, ο Υπεύθυνος της εταιρίας θα σας ενημερώσει για τα επόμενα βήματα.

Η αίτηση

Για να κάνετε την αίτησή σας πατήστε ΕΔΩ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ