ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΦΕΤΑΣ Ο ΣΤ. ΣΠΑΝΟΓΙΑΝΝΗΣ

Στην Ελασσόνα βρέθηκε σήμερα,στη γιορτή της Φέτας, ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου Στέλιος Σπανογιαννης. Νωρίς το πρωί επισκέφθηκε την Έκθεση στο κέντρο της Ελασσόνας και έμεινε αρκετή ώρα στο περίπτερο του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Τυρνάβου , όπου συνομίλησε με συναδέλφους του κτηνοτρόφους.

Έπειτα παραβρέθηκε στο συνέδριο για τη Φέτα στο “Θέατρο Β. Φαρμάκης”. Θερμά συγχαρητήρια απηύθυνε στο Δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Ευαγγέλου για τη διοργάνωση σε σύντομη συνομιλία που είχαν οι δύο τους στο περιθώριο του Συνεδρίου, ενώ θερμή χειραψία είχε επίσης με τον αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Λαδόπουλο και τον πρόεδρο της Ένωσης Καλαβρύτων κ. Σετόλια.

Σε σχόλιο του ο κ. Σπανογιάννης ανέφερε: “Όλοι πρέπει να στηρίξουμε οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται για την προώθηση και προάσπιση της Φέτας,και ειδικά μια τέτοια προσπάθεια όπως είναι η γιορτή της Φέτας στην Ελασσόνα. Ο χαρακτηρισμός ΠΟΠ για το εθνικό μας προϊόν, τη Φέτα, είναι αδιαπραγμάτευτος , ειδικά για εμάς τους κτηνοτρόφους. Όλοι πρέπει να συνειδητοποιησουμε πως αν  δεν ενεργήσουμε σύντομα θα χάσουμε πολύ περισσότερα από αυτά που έχουμε χάσει ήδη.”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ