Η ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΣΤΗ Δ.Α. ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΠΛΑΤΑΝΟΥΛΙΩΝ

Δείτε τί αναφέρει ο επικεφαλής της Δράσης Πολιτών

Σε προηγούμενη ανακοίνωση της “Δράσης Πολιτών ” , καταγγείλαμε την άθλια κατάσταση που επικρατεί στο Σχολείο των Πλατανουλίων , ύστερα από τις δικαιολογημένες αντιδράσεις των ίδιων των γονέων και στη βάση ενός αδιάψευστου φωτογραφικού υλικού , που προκαλεί πράγματι αισθήματα ντροπής για την υφιστάμενη εικόνα

του σχολείου.

Προφανώς , ο μόνος που δεν ντρέπεται είναι ο κ. Σαρχώσης και η  “φρουρά του”, οι οποίοι μάλιστα φτάνουν στο σημείο ( οι ξεδιάντροποι) να χρησιμοποιούν φωτογραφίες που δεν απεικονίζουν την σημερινή πραγματική εικόνα του Σχολείου , για την οποία όλοι διαμαρτύρονται , μαθητές , γονείς , εκπαιδευτικοί και τοπική κοινωνία.

Καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο δημότη να επισκεφθεί το Σχολείο , για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι ποιος λέει και ποιος κρύβει με κολπάκια την αλήθεια.

Αρκετά με τον εμπαιγμό του κ. Σαρχώση.Όλοι τον πήραν χαμπάρι και ιδιαίτερα οι γονείς των παιδιών στα Πλατανούλια , που βιώνουν την άθλια πραγματικότητα και μπούχτισαν από τις υποσχέσεις και τα  “Θα”.

Επιτέλους , διορθώστε το αίσχος , κ. Σαρχώση ,και αφήστε τους χαρακτηρισμούς.Το Σχολείο ήδη έπρεπε να είναι έτοιμο και δεν είναι.Ξέρουμε ότι η αλήθεια σας “πλακώνει” , αλλά θα μάθετε να συμβιώνετε μαζί της , γιατί δυστυχώς για σας δεν κρύβεται. Βοά για την ανικανότητά σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ