ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Σ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΕΛ

Την παραίτησή του από τον πάγκο της ΑΕΛ ανακοίνωσε ο τεχνικός της ομάδας Σ. Αντωνίου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που ακολούθησε με την ολοκλήρωση του ματς με τον Ατρόμητο, υποστηρίζοντας πως η ομάδα πρέπει να κάνει μια νέα αρχή.

Νωρίτερα σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο τεχνικός της ΑΕΛ στάθηκε στην ευκαιρία του Λεοζίνιο με το σκορ στο 0-0, χαρακτηρίζοντας ωστόσο δίκαιη τη νίκη του Ατρόμητου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις έχουν ως εξής: «Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που μας δοθήκαν. Η χαμένη ευκαιρία του Λεοζίνιο στο δεύτερο ημίχρονο είναι κομβικής σημασίας για την εξέλιξη του αγώνα.

Τον τελευταίο καιρό μας έχει λείψει και ο Ζίζιτς και ο Μόρας, δύο παίκτες με μεγάλη εμπειρία στην άμυνα και πληρώνουμε λάθη τα οποία δεν πρέπει να γίνονται όπως στο δεύτερο γκολ.

Ο Ατρόμητος ήταν πιο ουσιαστική ομάδα στο ματς. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος από εμάς και σίγουρα μπορεί να πει πως δικαιούταν κάτι από το παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως πατήσαμε καλύτερα και χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεχθήκαμε ένα τέρμα και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Μοιραία λοιπόν εξελίχθηκε έτσι το ματς και χάσαμε δίκαια».

Η ΠΑΕ

Τον προπονητή ευχαρίστησε για την προσφορά του και η διοίκηση της ΠΑΕ σε ανακοίνωσή της για τη διαιτησία και για την ομάδα στην οποία αναφέρει:

“Τι συνεργείο ήταν αυτό από την Κατερίνη; Ούτε η κυρία Κοξένογλου δεν θα σφύραγε έτσι!

Ένα οφσάιντ πέντε μέτρα μπροστά στην κυρία Κοξένογλου, ούτε μία κίτρινη στον Ατρόμητο, έξι κίτρινες σε εμάς και μία κόκκινη για μαρκάρισμα στο κόρνερ.

Στον Ατρόμητο έχουν ασυλία οι Ρισβάνης Χατζηησαίας και τα αμυντικά χαφ.

Αυτό να το προσέξουν οι επόμενοι αντίπαλοι του!

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Αντωνίου για την προσφορά του.

Εμείς θα βρούμε τον δρόμο μας.

Έχουμε παίξει στα 4 πρώτα παιχνίδια τα 3 εκτός έδρας και όλα με σημαντικούς αντιπάλους και με εχθρική διαιτησία.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Σπανό για τη φιλοξενία, αλλά λόγω των Βρέσκα και Ευθυμιάδη δεν το ευχαριστηθήκαμε”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ