ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΖΗΤΑ Η «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ»

Τη στήριξη των εμπόρων ενόψει των εκλογών ερχόμενης Κυριακής (7/10) για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας και αντιπροσώπων στην ΕΣΕΕ ζήτησαν στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε στο Επιμελητήριο

στελέχη του ψηφοδελτίου της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Εμπόρων».

Μιλώντας στους δημοσιογράφους οι Β. Καράμπαλης, Άγ. Τριγάζης, Π. Καζαντζίδης και Απ. Σερδένης τόνισαν πως οι εκλογές γίνονται σε μια δύσκολη περίοδο για τους αυτοαπασχολούμενους και τους μικρούς εμπόρους, προσθέτοντας πως η καπιταλιστική οικονομική κρίση βαθαίνει και χτυπά στοχευμένα τις μικρές επιχειρήσεις.

Στρέφοντας τα πυρά τους και κατά της ηγεσίας ΕΣΣΕ και ΓΣΕΒΕΕ τα μέλη της κίνησης υπογράμμισαν πως «είναι φανερή πλέον η κυβερνητική πρόθεση της διάλυσης των ταμείων, ενώ την κατάσταση επιδεινώνουν παραπέρα τα νέα αντιλαϊκά μέτρα που σχεδιάζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε συνεργασία με την ΕΕ και το ΔΝΤ», προσθέτοντας πως «μπροστά σε αυτή την κατάσταση δεν υπάρχει άλλη διέξοδος από την αγωνιστική διεκδίκηση σε αντιμονοπωλιακή κατεύθυνση, σε συντονισμό με όλους τους κλάδους των αυτοαπασχολούμενων και σε κοινή δράση με τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τη νεολαία και τους συνταξιούχους».

«Το ψηφοδέλτιο της «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΜΠΟΡΩΝ», που στηρίζεται από την ΠΑΣΕΒΕ, εκφράζει τα συμφέροντα των εκατοντάδων χιλιάδων μικρών αυτοαπασχολούμενων και εμπόρων που παλεύουν καθημερινά μαζί με τις οικογένειες τους για ένα μεροκάματο που γίνεται όλο και πιο δύσκολο» κατέληξαν οι συνδικαλιστές, προσθέτοντας με νόημα πως «στις εκλογές που έρχονται οι συνδικαλιστές που συμμετέχουμε στην «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ» δεν παριστάνουμε τους «ανεξάρτητους» ή  με όλους και με όλα».

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com