ΕΠΙΣΗΜΑ Ο Ν. ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΦΩΤΟ)

Με το ενδιαφέρον να συγκεντρώνεται στην παρουσία του καθηγητή Ν. Τσιλιμίγκα που αναδείχθηκε ως ο εκλεκτός για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αίθουσα του Επιμελητηρίου Λάρισας η περιφερειακή σύσκεψη του Κινήματος Αλλαγής προκειμένου να συζητηθούν θέματα

που αφορούν στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές αλλά και τον υποψήφιο που θα στηρίξει το Κίνημα.

Την πολιτική στήριξη του γνωστού καρδιοχειρουργού αποφάσισε ομόφωνα το Περιφερειακό Συμβούλιο λίγο αργότερα, ενώ η αναμενόμενη υποψηφιότητα του κ. Τσιλιμίγκα καταχειροκροτήθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους.

Η σύσκεψη έγινε παρουσία του γραμματέα του Τομέα Αυτοδιοίκησης Άγγελου Τόλκα και του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Γιώργου Μπουλμπασάκου, οι οποίοι στάθηκαν ιδιαίτερα στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και το ρόλο που καλείται να διαδραματίσει το ΚΙΝΑΛ ενόψει εκλογών.

«Κινούμαστε σε προεκλογική περίοδο, ενώ πλέον μάθαμε από τα λάθη μας και δεν σκοπεύουμε να τα επαναλάβουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουλμπασάκος, ο οποίος άσκησε δριμεία κριτική στη συγκυβέρνηση υπογραμμίζοντας πως «το αφήγημα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποδείχθηκε επίπλαστο».

Όπως τονίστηκε στο πλαίσιο της σύσκεψης το πολιτικό διακύβευμα των εκλογών είναι η αναγκαία όσο ποτέ εθνική συνεννόηση, με τον κ. Μπουλμπασάκο να προσθέτει πως μόνο με ισχυρή εντολή στο ΚΙΝΑΛ θα νικηθεί ο λαϊκισμός και η δημαγωγία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και θα μπει φραγμός στην αυτοδυναμία της ΝΔ.

«Δεν θα αποτελέσουμε συμπλήρωμα κανενός για να κυβερνήσει, ενώ στην προοδευτική μας ατζέντα δεν έχει θέση ο νόμος Κατρούγκαλου, αφού ως Κίνημα δεν συναινούμε σε “πλεονάσματα” που στερούν το οξυγόνο από την ελληνική κοινωνία» σημείωσαν οι ομιλητές.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ