Β. ΜΟΡΑΣ, Γ. ΑΛΕΞΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Χ. ΒΑΡΥΤΙΜΙΔΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟ)

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους εκπαιδευόμενους του 2ου ΣΔΕ Λάρισας που στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συνομιλήσουν με δόξες του ποδοσφαίρου και του ακοντισμού.

Στο πλαίσιο σχετικής εκδήλωσης το σχολείο φιλοξένησε τον Ελασσονίτη χρυσό πρωταθλητή ΑμεΑ στον ακοντισμό Χ. Βαρυτιμίδη, τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Γ. Αλεξούλη αλλά και τον αρχηγό της ομάδας Β. Μόρα.

Με επίκεντρο τον αθλητισμό, όπου διακρίνονται, οι φιλοξενούμενοι αναφέρθηκαν στα εμπόδια που ξεπέρασαν με τη δύναμη της θέλησης και τις αθλητικές τους εμπειρίες, ενώ δέχτηκαν «βροχή» ερωτήσεων για το συναγωνισμό και την προσωπική υπέρβαση που καλούνται να επιτύχουν.

Στο επίκεντρο φυσικά και η σημερινή ποδοσφαιρική πραγματικότητα, ενώ στενό «μαρκάρισμα» για την “τύχη” αλλά και τις “γνωριμίες” που μπορούν να συμβάλλουν στην εξέλιξη ενός αθλητή δέχτηκαν οι Μόρας και Αλεξούλης.

Η διαφορά μεταξύ αθλητισμού και πρωταθλητισμού κέντρισε το ενδιαφέρον των εκπαιδευόμενων, σε μια κουβέντα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ