ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ…

“Αναγνωριστική πτήση” χθες για Ρ. Καραλαριώτου – Θ. Μαμάκο

Η πρώτη αναγνωριστική των προθέσεων συνάντηση μεταξύ των επικεφαλής των δύο παρατάξεων της κεντροδεξιάς στο δήμο Λαρισαίων Ρ. Καραλαριώτου και Αθ. Μαμάκου πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στη Λάρισα, με στόχο να διερευνηθούν προθέσεις και δυνατότητες ώστε να υπάρξει μια ενιαία έκφραση του χώρου στις δημοτικές εκλογές  του Μαΐου 2019.

Οπως διαφάνηκε χθες, διάθεση για ενότητα με στόχο την αλλαγή στο δήμο υπάρχει και από τις δύο πλευρές, και πλέον το ζητούμενο είναι να αναζητηθούν οι τρόποι που αυτή θα επιτευχθεί. Στη χθεσινή συνάντηση όπως ήταν φυσικό κανείς από τους δύο επικεφαλής δεν άνοιξε τα χαρτιά και εκείνο που συμφωνήθηκε είναι να υπάρξει νέα συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα αφού προηγουμένως συζητήσουν ξεχωριστά και οι δύο παρατάξεις και καταλήξουν σε κάποιες προτάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο πλευρές σκέφτονται να υπάρξει και συνάντηση με τους άλλους υποψήφιους για τη δημαρχία Μ. Ξηρομερίτη και Κ. Σαμουρέλη ώστε να διερευνηθούν και οι δικές τους προθέσεις.

Με αφορμή τη χθεσινή συνάντηση από τις δύο παρατάξεις εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

“Συνάντηση ανάμεσα στην επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Λαρισαίων κα Ρένα Καραλαριώτου και στον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λάρισα-Πόλη του Αύριο» κ. Θανάση Μαμάκο παρουσία και των μελών της συντονιστικής επιτροπής της παράταξης, κ.κ Κώστα Καλαμπαλίκη και Χρήστου Τερζούδη, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης.

Σκοπός της πρώτης συνάντησης ήταν η αποτίμηση της κατάστασης στο Δήμο Λαρισαίων, μετά από τέσσερα χρόνια δημοτικής απραξίας, και η ανταλλαγή απόψεων με στόχο ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο για τις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως κοινός στόχος είναι η πολιτική αλλαγή που πρέπει να συντελεστεί στο δήμο Λαρισαίων”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ