ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΠΑΡΩΔΙΑ Η “ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΞΗ

Ανακοίνωση της παράταξης που υπογράφει ο επικεφαλής της Αστ. Ροντούλης

Με αφορμή την εξαγγελθείσα συγκρότηση της  “Διαπαραταξιακής” για το θέμα της απόσταξης , η “Δράση Πολιτών” θεωρεί επιβεβλημένο να δημοσιοποιήσει τη δική της θέση, προς άρση των όποιων τυχόν παρανοήσεων υπάρξουν.

Η Παράταξή μας δεν συμμετέχει στην εν λόγω “Επιτροπή” , διότι δεν εκλήθησαν να συμμετάσχουν σε αυτήν οι  άνθρωποι που πραγματικά έχουν σχέση με το εν λόγω θέμα , δηλαδή οι εκπρόσωποι των Αγροτικών Συλλόγων, των αμπελοκαλλιεργητών και των αμβυκούχων.

Συνεπώς , είμαστε πρόθυμοι να συμμετάσχουμε , μόνο εάν ο κ. Σαρχώσης  κατανοήσει το ολίσθημά του και υποχωρήσει στο ζήτημα της συγκρότησης της  “Επιτροπής”. Διαφορετικά , είμαστε υποχρεωμένοι να απέχουμε , θεωρώντας την ανακοινωθείσα “Διαπαραταξιακή” ως παρωδία.

Εξάλλου, είναι παντελώς ανυπόστατο και οξύμωρο να αποκλείονται από μια τέτοια “Επιτροπή” οι άνθρωποι που βιοπορίζονται και ενισχύουν το οικογενειακό τους εισόδημα  από την απόσταξη .

Αλήθεια , πώς θα φαινόταν στον κ. Σαρχώση να διαπραγματεύονται αμπελοκαλλιεργητές και αμβυκούχοι ζητήματα που αφορούν στον κλάδο των φαρμακοποιών;Μια απάντησή του θα ήταν πράγματι ενδιαφέρουσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ