ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Ετους που πλησιάζουν οι επτά  παιδικοί σταθμοί του Δήμου Τυρνάβου γιορτάζουν με μοναδικό τρόπο.

Πλήθος δραστηριοτήτων χαράς, μάθησης και δημιουργίας εφαρμόζονται στους παιδικούς σταθμούς. Στόχος είναι η ενίσχυση του μηνύματος των Χριστουγέννων, η βιωματική μάθηση και η ψυχαγωγία.

Όλο τον μήνα Δεκέμβριο μέχρι το κλείσιμο λόγω διακοπών  οι σταθμοί μετατρέπονται σε εργαστήρια χριστουγεννιάτικων κατασκευών  και BAZAAR  ,σε εργαστήρια ζαχαροπλαστικής ετοιμάζοντας παραδοσιακές λιχουδιές,  πραγματοποιούνται αφηγήσεις με  χριστουγεννιάτικα  παραμύθια και ιστορίες, παίζουν κουκλοθέατρο και  διάφορα θεατρικά απλά έργα για παιδιά, μαθαίνουν ποιηματάκια και τραγούδια, ανταλλάσσουν δωράκια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πλήθος δράσεων συμμετέχουν και  οι γονείς των παιδιών που πάντα είναι κοντά στα παιδιά τους και στους παιδαγωγούς. Επίσης παιδικοί σταθμοί στο πλαίσιο των γιορτινών εκδηλώσεων πραγματοποίησαν κοινές δράσεις με την Δημοτική Βιβλιοθήκη Δήμου Τυρνάβου καθώς και με τα παιδιά του ιδρύματος «ΑΡΙΣΤΕΑΣ»που φιλοξένησαν.

Τέλος η Αντιδημαρχία Κοινωνικής πολιτικής Δήμου Τυρνάβου πραγματοποιεί την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018  στις 6 το απόγευμα στο Μαξίμ Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, διαδραστικό θεατρικό παιγχνίδι – παράσταση με θέμα «Η χρυσή ομπρέλα των Χριστουγέννων»  από το Εργαστήρι παιδαγωγικής θεάτρου «ΔΙΧΩΣ ΩΜΕΓΑ» οπου συμμετέχουν όλα τά παιδιά των παιδικών σταθμών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ