ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Ανοίγουν στόματα στη Ρόδο μετά την δολοφονία της Ελένης. Δυο νεαρά κορίτσια κατήγγειλαν χθες στο Star απόπειρες βιασμού αλλά και χτυπήματα από τους δυο κατηγορούμενους. Οι μαρτυρίες σοκάρουν.

Η νεαρή κοπέλα έζησε, όπως καταγγέλλει στα χέρια του Έλληνα εφιαλτικές στιγμές. Της εμφανιζόταν ως φίλος. Κέρδισε την εμπιστοσύνη της. Το κορίτσι δε φανταζόταν ότι θα επιχειρούσε να την κακοποιήσει σεξουαλικά.

«Με πήγε στην παραλία και εκεί μου έπιανε το κεφάλι  είχε βάλει τα χέρια του στα πόδια μου  και με πλησίαζε για να κάνουμε κάτι εγώ σπρωχνόμουν και αυτός με πίεζε από το κεφάλι για να με φιλήσει και του είπα θέλω να φύγουμε και άσε με ήσυχη και αυτά. Φώναζα του έλεγα άσε με θέλω να πάω σπίτι. Αυτός πάλι προσπαθούσε, τα χέρια του δεν τα έβγαζε από τα πόδια μου ήταν σαν να με έπνιγε με κάποιον τρόπο», λέει.

Δύο ημέρες πριν σκοτωθεί η κοπέλα, με παίρνει τηλέφωνο.  Δεν απαντάω και μετά με παίρνει τηλέφωνο στο messenger. Μου λέει μικρή που είσαι; Του λέω σπίτι γιατί;

Και μου λέει θες να πάμε βόλτα είμαι εγώ και ένας φίλος μου. Έλα να πάμε μια βόλτα και δεν θα αργήσουμε. Θα πάμε σπίτι μου να αράξουμε. Στο σπίτι του στους Πεύκους», αποκαλύπτει.
Μία άλλη κοπέλα μας αποκάλυψε ότι έζησε στο σπίτι στους Πεύκους τις ίδιες εφιαλτικές στιγμές με την Ελένη τον περασμένο Οκτώβριο. Εκείνη όμως είναι τυχερή. Ξέφυγε. Ο Αλβανός, όπως καταγγέλλει, τη χαστούκισε:«Με παίρνει ο …… και με βάζει στο αμάξι και κλειδώνει τις πόρτες και καλά έτσι να μην μπορώ να βγω. Μετά πήγαμε προς το σπίτι του και σταματήσαμε σε ένα φούρνο και πήρανε μπύρες και πήγαμε σπίτι του».

Στην ερώτηση αν τρόμαξε, απάντησε:

«Λογικό είναι. Με πήγαν στο δωμάτιο, έλεγα όχι δεν θέλω το ένα το άλλο  και εκεί που έλεγα όχι ο …. μου κάνει ξέρω εγώ αν δεν κάνεις αυτό και αυτό δεν φεύγεις από εδώ. Και μετά ο (…) μου δίνει ένα χαστούκι. Μου κάνανε μην κουνηθείς, κάτσε εκεί πέρα και τώρα έρχομαι».

Όσο για το πώς κατάφερε και ξέφυγε; «Τους λέω αν δεν με αφήσετε θα σας κάνω μήνυση και εκεί ο ….τρόμαξε και κάνει καλά έλα να σε γυρίσουμε. Θα μπορούσα να ήμουν εγώ στη θέση της».

Οι γονείς της Ελένης

Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη έχουν και άλλον πόνο να διαχειριστούν. Τον βιασμό της κόρης τους πριν από περίπου έναν χρόνο  όπως αυτός καταγγέλλεται από τις φίλες της. Τρεις άνδρες της οδήγησαν στο σπίτι της, την βίασαν και κατέγραψαν την συνεύρεση, υποστηρίζουν. Μάλιστα, συγγενής της οικογένειας αποκάλυψε στον ΑΝΤ1 ότι οι Αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στους 3 δράστες…

«Είμαστε κοντά στον εντοπισμό των τριών δραστών αυτού του βιασμού. Φίλες της Ελένης έδωσαν κρίσιμα στοιχεία, σημαντικές πληροφορίες και οι αρχές είναι πολύ κοντά στον εντοπισμό τους. Το κορίτσι μας τότε είχε πάει στην αστυνομία, μια εβδομάδα μετά το βιασμό, αλλά εκεί της είπαν ότι δεν θα μπορούσε να αποδείξει την συγκεκριμένη πράξη και άρα δεν όφειλε να καταθέσει», αναφέρει στον ΑΝΤ1 συγγενής της Ελένης Τοπαλουδη

Πράγματι, μια εβδομάδα μετά το βιασμό η άτυχη Ελενη, μαζί με δυο φίλες της είχε πάει στην Ασφάλεια της Ρόδου. Ο αστυνομικός υπηρεσίας που την είδε μίλησε στον ΑΝΤ1 και έδωσε μια άλλη εκδοχή… ότι η φοιτήτρια δεν είχε φτάσει στο Αστυνομικό Τμήμα για να καταγγείλει βιασμό, αλλά ήθελε την βοήθεια των Αρχών προκειμένου να μην ανέβει το ερωτικό βίντεο στο διαδίκτυο

«Μου είπε ότι ενώ διασκέδαζε σε ένα μπαρ στην παλιά πόλη με μια φίλη της, γνώρισαν τρεις νεαρούς. Φύγανε μαζί, άφησαν την φίλη της στο σπίτι και μετά πήγαν όλοι μαζί στο σπίτι του ενός από τους τρεις. Συνευρέθηκαν και κάποια στιγμή είδε τον έναν να την τραβά με το κινητό. Δυσκολευόμουν να λάβω περισσότερα στοιχεία, ντρεπόταν, παρά τις πιέσεις μου δεν ήθελε να μου δώσει πληροφορίες για τους νεαρούς ή για το σπίτι που την πήγαν.

Δεν μου μίλησε για βιασμό, την απασχολούσε το βίντεο μην διαρρεύσει. Της είπα να δώσει κατάθεση προκειμένου να τρέξουμε την υπόθεση, να βρούμε τους νεαρούς και με παρέμβαση του εισαγγελέα να βρούμε το κινητό ώστε να διαγραφεί το υλικό, όμως η κοπέλα δεν ήθελε να αναφερθεί περαιτέρω. Μου είπε ότι θα κοιτούσε στο διαδίκτυο αν είχε ανέβει κάτι και θα μας ενημέρωνε, αλλά δεν ξαναεφμανίστηκε», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο αστυνομικός που μίλησε με την Ελένη.

tanea.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com