ΜΑΘΗΤΗΣ ΓΛΙΣΤΡΗΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ

Ένας 14χρονος μαθητής γλίστρησε στην σχολική αυλή -λόγω του πάγου από την κακοκαιρία- και έσπασε το πόδι του στη διάρκεια διαλείμματος.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες στο 6ο Γυμνάσιο Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη. Ο μαθητής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου και εισήχθη για να χειρουργηθεί.

«Έστειλα το παιδί μου στο σχολείο και το βρήκα στο νοσοκομείο», δήλωσε στο thestival.gr ο πατέρας του άτυχου μαθητή και πρόσθεσε: «Θα κινηθώ νομικά εναντίον όσων ευθύνονται για αυτό που συνέβη στο γιο μου. Δεν είναι δυνατόν να στέλνουμε τα παιδιά μας για να μορφωθούν και να καταλήγουν στο χειρουργείο».

Από την πλευρά του, ο διευθυντής του 6ου Γυμνασίου Ευόσμου, Σωτήρης Νικολαΐδης, δηλώνει ότι ακολούθησε όλα όσα προβλέπονται σε περιπτώσεις κακοκαιρίας.

«Ο δήμος έπρεπε να κρατήσει τα σχολεία κλειστά. Από τη στιγμή που τα άνοιξε κάναμε ότι έπρεπε για να προστατεύσουμε τα παιδιά. Είπαμε στους μαθητές να μη βγούνε στην αυλή στα διαλείμματα. Δεν μπορείς, όμως, να κρατήσεις 500 μαθητές στις αίθουσες. Κάποιοι δεν μας άκουσαν και βγήκαν έξω. Ο δήμος είχε ρίξει αλάτι στα σκαλιά όμως υπήρχαν σημεία στην αυλή που είχαν πάγο.

Όταν έγινε το κακό ενημέρωσα τους γονείς και έστειλα μια καθηγήτρια μαζί με τον μαθητή για να τον συνοδεύσει στο νοσοκομείο. Λυπάμαι γι’ αυτό που συνέβη, όμως, θα μπορούσε να συμβεί και περιμετρικά του σχολείου λόγω του πάγου που υπήρχε στο πεζοδρόμιο», είπε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ