Ο ΑΛ. ΚΟΥΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ

Η προσωπική δήλωση του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!
Συγχαρητήρια στις νέες μας μεταγραφές, που φαίνεται ότι μαζί με αυτούς που έχουν τιμήσει την ΑΕΛ τα τελευταία 2 χρόνια και θα μείνουν για πάντα μαζί μας, φτιάχνουν την νέα μεγάλη ΑΕΛ!

Συγχαρητήρια στο νέο μας αστέρι, τον Νούσιο!

Συγχαρητήρια στους προπονητές μας!

Συγχαρητήρια στους ηρωικούς οπαδούς μας, που με -5 δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να χειροκροτούν την ομάδα μας!

Όλοι πλέον στην οικογένεια της ΑΕΛ έχουμε καταλάβει ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους, είτε εντός είτε εκτός, αρκεί η διαιτησία να είναι αντικειμενική.

Είμαστε η μόνη ομάδα στη σύγχρονη ιστορία της Super League που βελτιώνεται συνεχώς και φτιάχνει μόνιμο κορμό.

Τώρα φτιάξαμε τον κορμό μας και δεν φοβόμαστε τίποτα.

Σε λίγο το AEL FC ARENA θα είναι γεμάτο από τις οικογένειες και τα παιδιά τους και μόνο από αυτούς που εύχονται τις νίκες μας.

Το 2019 θα είναι η αρχή της μόνιμης επανόδου της ΑΕΛ στο κλειστό κλαμπ των μεγάλων ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου, των ομάδων δηλαδή που έχουν τίτλους και εξόδους στην Ευρώπη.

Το νιώθω και το πιστεύω.

Υ.Γ. Έμαθα από κάτι Πετρουπολιώτες, που ζουν στην παλιά μου την γειτονιά, ότι ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός στα δύο γκολ που δέχτηκε η ομάδα μου σήμερα πανηγύριζε με πάθος.

Κρίμα, γιατί και εγώ και οι οπαδοί μας και τον Ατρόμητο αγαπάμε και τον ίδιο και το κυριότερο από όλα δεν ζηλεύουμε, γιατί είμαστε χορτασμένοι.

Υ.Γ.2 Κάνω μία παράκληση στους κυρίους Σέζο και Σίπκα να δουν το βίντεο του σημερινού αγώνα και συγκεκριμένα το δήθεν φάουλ του Σεσέροβιτς πριν το καταπληκτικό γκολ – φάουλ του Τσιλιανίδη, το φάουλ από 3 παίκτες που δεν σφυρίχτηκε πάνω στον Μιλοσάβλιεβιτς πριν το απίθανο γκολ του Μανιά και κυρίως όλα τα βρώμικα και αντιαθλητικά φάουλ με τις τάπες και τις αγκωνιές του αχάριστου (έφαγε γλυκό ψωμί 4 χρόνια στη Λάρισα) Ιγκλέσιας, χωρίς να πάρει έστω και μία κίτρινη κάρτα, αλλά και το φάουλ του Τριανταφυλλόπουλου στον Ντέλετιτς που δεν έδωσε ο Σέζος 2 μέτρο έξω από την περιοχή του Αστέρα στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ