4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ME TO MANDELAS TOURS ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ

Τετραήμερη εκδρομή από τις 8 – 11 Μαρτίου στην Κωνσταντινούπολη διοργανώνει το γραφείο τουρισμού MANDELAS TOURS στον Τύρναβο με την ευκαιρία των Απόκρεων. Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής:

1η μέρα: 8/3/19 βράδυ

Αναχώρηση το απόγευμα  στις 20:00 από την πόλη μας. Στάσεις για καφέ και ξεκούραση καθ`οδόν. Στη συνέχεια διαμέσου της Καβάλας, Ξάνθης, Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης ,φτάνουμε στο συνοριακό σταθμό των Κήπων. Μετά τις απαραίτητες διατυπώσεις (έλεγχος διαβατηρίων κ.λ.π) και αφού περάσουμε τον αντίστοιχο έλεγχο στην τουρκική πλευρά ,θα ξεκινήσουμε την διαδρομή περνώντας από Ραιδεστό με τελικό προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

 2η μέρα: 9/3/19

Άφιξη στην Κων/πολη. θα ξεκινήσουμε την ξενάγησή μας από την Ζωοδόχο Πηγή, όπου είναι οι τάφοι όλων των Πατριαρχών . Συνεχίζουμε για να επισκεφτούμε τα σημαντικότερα ιστορικά μνημεία της Πόλης .Τον Ιππόδρομο, το Μπλέ Τζαμί, την Αγία Σοφιά, το Υδραγωγείο.

Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος για ανάπαυση .Θα περιηγηθούμε στην περίφημη συνοικία του Πέραν, Χρόνος ελεύθερος. Διαν/ση.

3η μέρα: 10/3/19

Μετά το πρωινό θα δούμε το ανάκτορο του Ντολμά Μπαξέ. Στη συνέχεια έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε βόλτα στον Βόσπορο. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την κλειστή αγορά (ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ), όπου θα έχετε την δυνατότητα να θαυμάσετε τον διάκοσμο, το περιβάλλον και την πληθώρα των προϊόντων(δερμάτινα, είδη λαϊκής τέχνης ,κοσμήματα κ.λ.π.).Συνεχίζουμε για την Αιγυπτιακή αγορά με τα πολλά μπαχαρικά

Το απόγευμα Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Προαιρετική διασκέδαση. Διαν/ση.

4η μέρα: 11/3/19

Πρωινό και αφού τακτοποιήσουμε τα πράγματά μας στο λεωφορείο, θα επισκεφτούμε τη Μονή Βλαχερνών όπου για πρώτη φορά ψάλθηκε ο Ακάθιστος Ύμνος. Συνεχίζουμε την επίσκεψή μας στο Φανάρι, προσκύνημα στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου, όπου στεγάζεται το Ορθόδοξο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις, φτάνουμε αργά το βράδυ στην πόλη μας ,γεμάτοι όμορφες εντυπώσεις.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο GONEN HOTEL 4*plus με πρωινό (περιοχή TAXIM)
  • Ολοήμερη ξενάγηση στα σημαντικότερα μνημεία της Πόλης.
  • Αρχηγός – ξεναγός

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
  • Είσοδοι σε μουσεία και ιστορικούς χώρους

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 165 € το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο

  • ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ Ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com