ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΧΟΡΙΑΜΒΟΥ «Η ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ» (ΦΩΤΟ)

Το αδιαχώρητο το βράδυ του Σαββάτου στον πολυχώρο πολιτισμού «Χορίαμβος» (Γαληνού 5 και Φαρμακίδου, Λάρισα) για την πρεμιέρα της νέας παραγωγής του «Η Ρεμπέτικη παρέα στην Κατοχή», που ενθουσίασε το κοινό, ενώ οι παραστάσεις θα συνεχισθούν για πέντε ακόμη Σάββατα, εξαιρουμένου του Σαββάτου της Αποκριάς (2/3, 16/3, 23/3, 30/3 και 6/4).

«Η Ρεμπέτικη Παρέα στην Κατοχή»

Παραμονές 28ης Οκτωβρίου 1941, μόλις έξι μήνες μετά την έναρξη της τριπλής γερμανικής, ιταλικής και βουλγαρικής Κατοχής στην Ελλάδα.
Ο ελληνικός λαός μουδιασμένος ακόμα προσπαθεί να αντιδράσει στη νέα πραγματικότητα. Το νεοσύστατο ΕΑΜ ορίζει την πρώτη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ως αρχή του νέου εθνικού απελευθερωτικού ξεκινήματος.
Σε ένα ρεμπέτικο στέκι στην Αθήνα μαζεύονται όλοι. Αντιστασιακοί, μαυραγορίτες, καλλιτέχνες, βιοπαλαιστές, Γερμανοί και Ιταλοί…

Η «Ρεμπέτικη Παρέα στην Κατοχή» είναι μια ρεμπέτικη μουσικοχορευτική παράσταση που έγραψε, σκηνοθέτησε και χορογράφησε ο Νίκος Σαμαρίνας και βασίζεται σε τραγούδια που τραγουδιόνταν στα χρόνια της Κατοχής, γραμμένα παλαιότερα, αλλά και μέσα στην Κατοχή.

Πληροφορίες και κρατήσεις στα τηλ. 690 984 6224 και 690 770 1342 από τις 6μ.μ. (Γενική είσοδος 10 ευρώ, με ένα ποτήρι κρασί).

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: Ap. Domalis

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com