ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

Κολόνα σούπερ μάρκετ έπεσε στη Γιάννουλη

Προβλήματα στη Λάρισα και την ευρύτερη περιοχή προκάλεσαν οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν από χθες μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, καθώς διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν στην περιοχή του Αλκαζάρ αλλά και στην κοινότητα Σκλήθρου Αγιάς, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία χρειάστηκε να επέμβει για κοπές δέντρων και απομάκρυνση αντικειμένων.

Πιο συγκεκριμένα τη συνδρομή της Πυροσβεστικής ζήτησαν περίοικοι στη Γιάννουλη εξαιτίας της πτώσης βαριάς κολόνας η οποία έφερε πάνω της ταμπέλα σούπερ μάρκετ στο δρόμο για Λάρισα, ενώ ειδικός γερανός επιστρατεύτηκε τελικά για την «απελευθέρωση» του οδοστρώματος.

Πτώσεις δέντρων καταγράφηκαν ακόμη στο Σωτήριο και το Αρμένιο, στη Λάρισα πυροσβέστες απομάκρυναν σιδηροκατασκευή στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού που κινδύνευε να αποκολληθεί λόγω των ισχυρών ανέμων, ενώ σε ανάλογη περίπτωση στο Συκούριο ο αέρας σήκωσε λαμαρίνες στέγης, χωρίς ευτυχώς να προκύψει κάποιος τραυματισμός.

Εξάλλου χωρίς ρεύμα, τηλέφωνα και ίντερνετ παραμένει από το βράδυ της Τρίτης το Σκλήθρο Αγιάς, ενώ χιονόπτωση καταγράφηκε στη Σπηλιά Κισσάβου και στα ορεινά της Ελασσόνας.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: F/B

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ