ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ CAMP ΤΕΝΙΣ ΣΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία το 2ο wheelchair tennis camp, που συνδιοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Νίκαιας με την αρωγή της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Κιλελέρ με αφορμή τα εικοσάχρονα από την ανάπτυξή του στην Ελλάδα.

Για τρεις ημέρες οι αθλητές, μέλη του ομίλου, μαθητές και μαθήτριες σχολικών μονάδων της Δ.Κ. Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ, αλλά και φίλοι της αντισφαίρισης από όλο τον νομό, βίωσαν την εμπειρία να θαυμάσουν από κοντά τένις υψηλού επιπέδου από όλους τους αθλητές, μεταξύ αυτών και του πρωταθλητή του Ο.Α. Νίκαιας Πατρωνίδη Ραφαήλ,αλλά και να ενημερωθούν σε θέματα αθλητικής διατροφής σε ομιλία της διατροφολόγου κ. Έλπης Αγγελακοπούλου. Στην απονομή των αναμνηστικών πλακιδίων παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Κιλελέρ Αχιλλέας Χατζούλης και Αντώνης Ρεντζιάς και εκπρόσωπος της Περιφέρειας.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Νίκαιας Λάρισας εύχεται κάθε επιτυχία στους μελλοντικούς στόχους της εθνικής ομάδας τένις με αμαξίδιο (παγκόσμιο πρωτάθλημα – Ολυμπιάδα) και προσωπικά στον κάθε ένα ξεχωριστά ευόδωση των στόχων τους και ευχαριστεί τους αθλητές που συμμετείχαν:

1.Διαμαντή Στέφανο (#18 ITF)

2. Λαζαρίδη Γιώργο (#61 ITF)

3. Διαλεχτόπουλο Κωνσταντίνο

4. Πατρωνίδη Ραφαήλ

5. Μπάμπη Στέφανο

6. Παπαδόπουλο Χριστόδουλο

7. Μισήδη Ηλία και τους προπονητές

1. Κοντό Γιώργο (ομοσπονδιακός προπονητής)

2. Παπαστεργίου Θωμά

3. Καρακουλάκη Στεφανία, για την επαγγελματική τους συνεισφορά στην επιτυχή υλοποίηση του camp.

Η πρόεδρος του ομίλου κ. Πέπη Ακριβούλη εμπνευσμένη από τα λόγια του Παραολυμπιονίκη Γιώργου Λαζαρίδη ότι «Αρκεί μόλις μια στιγμή για να αλλάξει όλα όσα ίσως θεωρούμε δεδομένα, χρειάζεται όμως δύναμη ψυχής για να μπορέσουμε αυτή την αλλαγή να τη χρησιμοποιήσουμε υπέρ μας….» δήλωσε ότι ο Όμιλος Αντισφαίρισης Νίκαιας έχοντας ως σύνθημά του ότι το τένις δεν είναι άθλημα για λίγους, αντίθετα είναι άθλημα για όλους, επιδιώκει να δώσει το έναυσμα στους ΑμεΑ συμπολίτες μας να βγουν από το σπίτι και να βρουν διέξοδο στον αθλητισμό, παράλληλα δε στέλνει ένα μήνυμα για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας έτσι ώστε να αποκομίσει το μέγιστο δυνατό κέρδος που θα προκύψει από την ένταξη των Ατόμων με Αναπηρία σε κάθε πτυχή της κοινωνικής ζωής.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com