ΝΕΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΤΚΝΤ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Νέες επιτυχίες για τον Αθλητικό Όμιλο ΤΑΕΚWONDO Τυρνάβου ο οποίος συμμετείχε με πέντε αθλητές στο MULTI EUROPEAN GAMES 2019 το οποίο έδινε πρόκριση για τους δυο πρώτους κάθε κατηγορίας για τα Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα με την συμμετοχή 1.800 αθλητών και διεξάγεται στην Σόφια της Βουλγαρίας 21-24 Μαρτίου 2019.

Εκεί κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση κατάκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορίες τους οι Έξαρχος Αστέριος -57 παίδων και Φουσκαρίνης Αντρέας -33 kids.

Και οι δυο κατάφεραν να ανατρέψουν τα αρνητικά αποτελέσματα στους αγώνες πριν τα μετάλλια. Ο Έξαρχος ενώ έχανε 15-9 στον πρώτο γύρο στον δεύτερο γύρο έκανε ανατροπή κερδίζοντας 25-23 τον Ρώσο αθλητή χάνοντας στον ημιτελικό από τον επίσης Ρώσο αθλητή 13-5 ο οποίος ανακηρύχθηκε και πρωταθλητής στην κατηγορία του.

Ο Φουσκαρίνης στον πρώτο γύρο βρέθηκε να χάνει 20-3 κινδυνεύοντας να χάσει με διαφορά 20 πόντων στον δεύτερο γύρο έκανε την μεγάλη ανατροπή κερδίζοντας 35-21, στον ημιτελικό έχασε από τον πιο έμπειρο Έλληνα αθλητή.

Την πέμπτη θέση στις κατηγορίες τους κατάκτησαν η Ντόβα Σταματία – Καραδήμου Ειρήνη -55 κορασίδων (ήταν η μικρότερη ηλικιακά στην κατηγορία της) και Γιαννώτας Ιωάννης ο οποίος κάνοντας την πρώτη εμφάνιση σε ένα τόσο δυνατό τουρνουά δεν μπόρεσε πιάσει την απόδοσή του αποκτώντας όλοι τους πολύτιμη εμπειρία για το μέλλον.

Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές για τις διακρίσεις τους και τον προπονητή Ντιντό Χρήστο που για ακόμη μια φορά οδήγησε τους αθλητές του, τα παιδιά της πόλης μας, στο βάθρο σε μια μεγάλη διεθνή διοργάνωση.

Στην διοργάνωση συμμετείχε και η έμπειρη διεθνής διαιτητής από τον Τύρναβο Μπάρδα Σωτηρία μετά από κάλεσμα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ