ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΚΟΥΡΑ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ – ΚΟΥΣΙΕΡΑ

Ανακοίνωση της παράταξης για την υποψηφιότητά της

Η Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσχώρηση της Γεωργίας (Γιούλας) Κουτσοπούλου – Κουσιέρα. Η κ. Κουτσοπούλου – Κουσιέρα είναι βοηθός μικροβιολόγος στο 424 Γενικό στρατιωτικό νοσοκομείο στην Θεσσαλονίκη παντρεμένη, μητέρα δύο παιδιών και θα μετάσχει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος

στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας αφού ευχαρίστησε την κ. Γεωργία Κουτσοπούλου – Κουσιέρα  δήλωσε ότι μια ακόμα δυναμική γυναικεία παρουσία από τον Αμπελώνα συντάσσεται στο πλευρό μας και κάνουμε πράξη την δέσμευσή μας για ενεργή και ουσιαστική συμμετοχή των γυναικών στην κίνησή μας.

Η κ. Γεωργία Κουτσοπούλου – Κουσιέρα  σε σύντομη δήλωσή της ανέφερε ότι είμαι χαρούμενη που θα συμμετέχω με την Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου και τον Γιάννη Κόκουρα στις εκλογές του Μαίου. Θέλω και εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω τόσο τον Αμπελώνα όπου μεγάλωσα και ζω αλλά και τον Δήμο Τυρνάβου γενικότερα. Πιστεύω ότι μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα και τα άλλα μέλη της κίνησης θα καταφέρουμε να κάνουμε την διαφορά για μια νέα μέρα και μια νέα αρχή στον δήμο μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ