ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΝ. ΓΟΥΛΑ ΣΕ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

«Στηρίζουμε απόλυτα το δίκαιο αίτημα των κατοίκων του Ιπποκράτη για να αποκτήσει επιτέλους πλατεία η συνοικία τους», δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαρισαίων Παναγιώτης Γούλας, ο οποίος βρέθηκε τη Δευτέρα στις συνοικίες Ιπποκράτη (Πέρα Μαχαλάς) και  Παπασταύρου (Αλκαζάρ).

«Ξεκινάμε από τις συνοικίες για να αλλάξουμε την πόλη», είπε ο υποψήφιος Δήμαρχος, τονίζοντας πως «για χρόνια ζήσαμε το φαινόμενο της εγκατάλειψης των συνοικιών και μιας εντελώς άνισης αντιμετώπισης του κέντρου από τις δημοτικές αρχές της πόλης. Ένας λάθος σχεδιασμός που επέτεινε τις ανισότητες και δημιούργησε μια πόλη με δύο όψεις: Του κέντρου με τις συνεχόμενες παρεμβάσεις και ανακατασκευές, πάντα με προεκλογική στόχευση και των συνοικιών στις οποίες η αυτονόητη υποχρέωση κάθε δημοτικής Αρχής για … ασφαλτόστρωση, εμφανίζονταν σαν «επαναστατική» κατάκτηση! Αυτό πρέπει να σταματήσει. Ο σχεδιασμός πρέπει να ξεκινήσει από τις συνοικίες που οφείλουν να πάρουν όσα έχασαν τα προηγούμενα χρόνια».

Ο κ. Γούλας συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της Παράταξης Πρωτοβουλία Αξιών, αρχικά επισκέφθηκε τη συνοικία Παπασταύρου (Αλκαζάρ), όπου συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της συνοικίας και κατοίκους της περιοχής. Στο Στέκι Ηλικιωμένων της Συνοικίας ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου, κος Αχιλλέας Μεταξιώτης, παρέδωσε έγγραφο με τα προβλήματα της περιοχής και ακολούθησε αναλυτική συζήτηση.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τη συνοικία Ιπποκράτη (Πέρα Μαχαλά) και βρέθηκε στα ΚΧ 885 Α και ΚΧ  917 Γ-ΟΤ 917 ΚΦ που είναι δεσμευμένα για κατασκευή πλατείας.

Εκεί του παρέδωσε το ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του ΜΕΣ Πέρα Μαχαλά, αναφορικά με το θέμα της πλατείας,  η πρόεδρός του κα Κακαδιάρη Ασπασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ