ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ – ΛΥΚΕΙΩΝ

Από τη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Λάρισας ανακοινώνεται ότι το Σάββατο 13-04-2019 στο 4ο Γυμνάσιο Λάρισας (Ηπείρου & Ανθ. Γαζή) και ώρα 9:30 π.μ. θα διεξαχθούν ο Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Λυκείου «Αριστοτέλης» 2019 (για τους μαθητές/τριες Α’, Β’ και Γ’ τάξης Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων) και ο Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Γυμνασίου «Αριστοτέλης» 2019

(για μαθητές/τριες Α’, Β’ και Γ’ τάξης Γυμνασίων) που διοργανώνονται από το Πανεπιστήμιο Αθηνών/Τμήμα Φυσικής και την Ελληνική Εταιρεία Φυσικής για την Επιστήμη και την Εκπαίδευση.

Ειδικά για τους μαθητές/τριες της Γ’ τάξης Λυκείου θα υπάρξει και δεύτερη φάση του Διαγωνισμού στην οποία θα συμμετάσχουν οι 40 μαθητές/τριες με τις μεγαλύτερες βαθμολογίες της πρώτης φάσης, το Σάββατο 04 Μαΐου 2019 στους χώρους του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην Πανεπιστημιούπολη. Οι 5 πρώτοι/τες μαθητές/τριες της δεύτερης φάσης θα συγκροτήσουν την εθνική ομάδα (αυτοί/ές ή –κατά σειρά οι επιλαχόντες/ούσες) η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην 50η Διεθνή Ολυμπιάδα Φυσικής 2019, που θα διεξαχθεί από 07 έως 15 Ιουλίου 2019, στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

Όλοι/ες οι συμμετέχοντες/ουσες μαθητές/τριες θα λάβουν Επαίνους Συμμετοχής και όσοι/ες διακριθούν θα λάβουν Βραβεία και Εύφημες Μνείες.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com