κ. ΑΜΑΡΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ…

Ανακοίνωση της ΣΥΝ Πολιτεία δήμου Τυρνάβου για το θέμα της αντικατάστασης λαμπτήρων

Κύριε Αμάρι συγνώμη που στο λέμε αλλά  αναφέρατε  ως προεκλογική εξαγγελία  το έργο της αντικατάστασης των λαμπτήρων με νέας τεχνολογίας  LED, ενώ μόλις   δύο(2) ώρες πριν το  Δημοτικό Συμβούλιο έχει  εγκρίνει και ψηφίσει προγραμματική σύμβαση για  το έργο.

Δεν θέλουμε να ερμηνεύσουμε την απουσία σας από το Δημοτικό Συμβούλιο εσκεμμένη.  Αλήθεια,   δεν βρέθηκε κάποιος συνεργάτης σας να σας ενημερώσει για αυτή την εξέλιξη;  Έτσι για να μην εκτίθεστε.

Αντί λοιπόν να εξαγγέλλετε  έργα ήδη ψηφισμένα και δρομολογημένα θα περιμένουμε, μιας και  δεν ήσασταν παρών  στο Δημοτικό  Συμβούλιο για να δώσετε την θετική σας ψήφο, να είστε αρωγός στην  υλοποίηση του έργου.

Και για την ιστορία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως για να φθάσουμε στο χθεσινό αποτέλεσμα η δημοτική αρχή ξεκίνησε από το 2015 να εργάζεται για το θέμα και  εκπόνησε τη μελέτη το Μάρτιο του 2016. Η μελέτη τροποποιήθηκε το 2017 για να είναι σύμφωνη με τις νέες προδιαγραφές του ΚΑΠΕ. Η  πλήρης εξασφάλιση της υλοποίησης του έργου και της σωστής λειτουργίας του για 12 χρόνια, έγινε τον Ιούλιο του 2018 με τον νόμο Κλεισθένη και έτσι προχωρήσαμε σε υπογραφή σύμβασης με μια κρατική εταιρία όπως η ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε.  Τέλος είναι ένα έργο που θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2019 και από τις πρώτες μέρες του 2020 ο Δήμος περνάει σε άλλη εποχή.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ