Γ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟΔΟΜΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΦΥΚΤΙΑ

«Η Ευρώπη αποδομείται και γι’ αυτό η Ελλάδα ασφυκτιά, ενώ το ΜέΡΑ25 είναι το μοναδικό κόμμα που παίρνει τις Ευρωεκλογές στα σοβαρά και έχει συγκροτημένο πρόγραμμα επενδύσεων και καταπολέμησης της φτώχειας τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη».

Αυτά τόνισε μιλώντας  στους δημοσιογράφους λίγο πριν την ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην κεντρική Πλατεία της Λάρισας ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γ. Βαρουφάκης, ενώ την εκδήλωση άνοιξε η Ευρωβουλευτής του κόμματος και υποψήφια στις ευρωεκλογές Σοφία Σακοράφα.

«Η Ελλάδα δεν ήταν το πρόβλημα αλλά το πειραματόζωο της Ευρώπης», σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Σακοφάρα, για να ακολουθήσει η παρουσίαση τεσσάρων υποψηφίων ευρωβουλευτών του κόμματος και η κεντρική ομιλία του Γ. Βαρουφάκη.

«Ο δικομματισμός επιμένει να επενδύει στη διχόνοια, με τη ΝΔ να μην τηρεί καν τις αρχές και το ΠΑΣΟΚ να αμαυρώνει την εικόνα του Ανδρέα Παπανδρέου», ανέφερε ο κ. Βαρουφάκης, καλώντας όλους σε έναν αγώνα «αλλαγής των συσχετισμών και επιστροφής των νέων από το εξωτερικό».

«Θλίβομαι γιατί οι παλιοί σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ ονομάζουν “αυταπάτη” τον καλό αγώνα που δώσαμε μαζί», τόνισε μεταξύ ο κ. Βαρουφάκης, που στάθηκε ιδιαίτερα στη διάσπαση και τις υπονομευτικές τάσεις που καταγράφονται στους κόλπους της Αριστεράς, ζητώντας παράλληλα ψήφο στο ΜέΡΑ25 «για να δομηθεί η επόμενη μέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ