Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΙΣΤΗΣ, ΘΑΡΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ

Με τους γονείς της «Φλόγας» συναντήθηκε ο Χρ. Κέλλας

«Ο αγώνας που δίνετε είναι ηρωικός και μνημειώδης. Αδιάλειπτα μάχεστε για τη ζωή των παιδιών με απαράμιλλο θάρρος, συνιστώντας για την κοινωνία μας ένα λαμπρό παράδειγμα ήθους, πίστης και ελπίδας. Είναι μεγάλη τιμή, που βρίσκομαι, σήμερα, κοντά σας, σε αυτή την τόσο ξεχωριστή γιορτή.»

Τα ανωτέρω ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, στη γιορτή που διοργάνωσε ο Σύλλογος γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα», προσθέτοντας:

«Θέλω να γνωρίζετε πως στον αγώνα αυτόν δεν είστε μόνοι και ότι είμαστε όλοι στο πλευρό σας. Η “Φλόγα” αποτελεί έναν από τους ιστορικότερους κοινωνικούς συλλόγους της χώρας και έχει ακολουθήσει μία μοναδική πορεία στην πολυεπίπεδη στήριξη των παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια και των οικογενειών τους.

Σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για το έργο και την προσφορά σας στην κοινωνία μας. Εύχομαι, ολόψυχα, να είστε πάντα δυνατοί και να παρέχετε απλόχερα τη στήριξή σας στα παιδιά, που αποτελούν το μέλλον αυτού του τόπου, διδάσκοντας στην πράξη τι θα πει ανθρωπισμός, αγάπη, εθελοντισμός και μεγαλείο ψυχής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ