ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΧΤΑΡΜΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ

Στρέφοντας τα πυρά του κατά της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη και στηλιτεύοντας μια Ευρώπη «αχταρμά των εθνών» ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π. Καμμένος βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στη Λάρισα, ενώ με αφορμή την περιοδεία του στη Θεσσαλία παραχώρησε συνέντευξη τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Πλαισιωμένος από 7 υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματός του ο κ. Καμμένος έκανε μια εκτενή αναφορά στη συγκυβέρνηση με το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έστρεψε τα πυρά του εναντίον των μεγάλων ευρωπαϊκών κομμάτων «που μιλούν για μια Ευρώπη της παγκοσμιοποίησης, που θα υποστείλει σημαίες και θα καταργήσει θρησκείες και παραδόσεις».

«Λέμε όχι στον αχταρμά των εθνών και παλεύουμε για την Ευρώπη της ισότητας», σημείωσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως «υπήρξε οργανωμένο σχέδιο για να κατασχεθούν οι φυσικοί πόροι της χώρας μας, την ώρα μάλιστα που τις τύχες των λαών της Ευρώπης κρίνει παράτυπα το μη θεσμικό Eurogroup».

Στο στόχαστρο του προέδρου των ΑΝΕΛ βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης, με τον κ. Καμμένο να σημειώνει πως «αυτή η ΝΔ δεν είναι του Κων/νου Καραμανλή και του Ευάγγελου Αβέρωφ αλλά του Τατσόπουλου».

«Είναι λυπηρό να μιλά ο Μητσοτάκης για κατάργηση του 8ωρου και 7ήμερη εργασία, ενώ μόνο ο Β. Μεϊμαράκης δείχνει να κρατά τα προσχήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά, επαναλαμβάνοντας πως πρέπει να υπάρξει κοινή εθνική θέση απέναντι στην τουρκική απειλή και τη στάση που τηρείται από τους γείτονες απέναντι στην Κύπρο.

Τέλος απαντώντας σε ερωτήσεις ο κ. Καμμένος αναφερόμενος στα αγροτικά και το θέμα της φέτας αλλά και την ΚΑΠ εκτίμησε πως το ζήτημα της φέτας επανέρχεται μετά τις βλέψεις βαλκανικών χωρών, τονίζοντας πως «θα πρέπει να αντιμετωπισθεί με σοβαρότητα από το κράτος και όχι από τους παραγωγούς», ενώ μιλώντας για την ΚΑΠ των επιδοτήσεων εξέφρασε την ανησυχία πως «κάθε χώρα της Ευρώπης κάνει το δικό της κουμάντο ανάλογα με τη δύναμή της».

Κλείνοντας και ερωτώμενος για τυχόν στήριξη που θα δοθεί από τους ΑΝΕΛ σε υποψηφίους των αυτοδιοικητικών εκλογών ο Π. Καμμένος αρκέστηκε να δηλώσει πως «οι τοπικές κοινωνίες ξέρουν καλύτερα και σαφώς η Αθήνα δεν μπορεί να αποφασίζει για το δήμαρχο ή τον περιφερειάρχη της κάθε περιοχής».

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ