Θ. ΜΟΥΣΙΟΣ: ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ μίλησε σε Ν. Λεύκη και Μοσχοχώρι

« Είναι τέτοια η απήχηση του προγράμματός μας στους δημότες του Κιλελέρ που τρέχουν να μας αντιγράψουν οι συνυποψήφιοί μας. Καλώς τους κι ας άργησαν πέντε χρόνια » τόνισε ο Θανάσης Μούσιος μιλώντας σε δυναμικές συγκεντρώσεις, σε Μοσχοχώρι και Ν. Λεύκη.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ εξήγησε ότι στο « Ενωμένο Κιλελέρ » καταρτίστηκε από καιρό ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την ανάπτυξη του Δήμου και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών με καινοτόμες προτάσεις, που έχουν κερδίσει την ευρεία αποδοχή του κόσμου.

«Είδαμε πρόσφατα τον απερχόμενο δήμαρχο Κιλελέρ να σπεύδει να φωτογραφηθεί με τον δήμαρχο Τρικάλων σε μία προσπάθεια να μας πείσει ότι ο Δήμος Κιλελέρ θα γίνει «έξυπνος», όπως έχουν γίνει τα Τρίκαλα εδώ και χρόνια» είπε ο κ. Μούσιος και συνέχισε: « Τί τον εμπόδισε πέντε χρόνια τον κ. Νασιακόπουλο να ενσωματώσει τις νέες τεχνολογίες στην εξυπηρέτηση των δημοτών μας; Δέκα ημέρες πριν τις εκλογές θυμήθηκε ότι θέλει να κάνει «έξυπνο» τον Δήμο Κιλελέρ; Αλήθεια, περιμένει να τον πάρει κάποιος στα σοβαρά;»

Ο κ. Μούσιος θύμισε ότι εδώ και πολύ καιρό το «Ενωμένο Κιλελέρ» παρουσίασε πρωτοπόρες προτάσεις όπως η ανάπτυξη ειδικής εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα «μέσω της οποίας οι δημότες μας θα μπορούν να συναλλάσσονται με τον Δήμο, να αναφέρουν προβλήματα και να έχουν άμεση και υπεύθυνη πληροφόρηση από τις δημοτικές υπηρεσίες.

Ο κόσμος μας εμπιστεύεται γιατί διαπιστώνει ότι έχουμε το όραμα και το σχέδιο να αλλάξουμε τον Δήμο μας, να ζωντανέψουμε τα χωριά μας. Αυτό θα γίνει με την υλοποίηση των προτάσεών μας, όπως η προμήθεια ειδικών συσκευών (βραχιολάκι) έκτακτης ανάγκης για τους ηλικιωμένους. Με το πάτημα ενός κουμπιού θα ειδοποιείται βοήθεια όλο το 24ωρο.

Τέτοια πρόταση είναι και η εγκατάσταση μετεωρολογικών σταθμών, ξεκινώντας από τις έδρες των δημοτικών ενοτήτων. Τα δεδομένα τους θα «ανεβαίνουν» σε ειδικό site ώστε οι αγρότες μας να μπορούν να σχεδιάζουν καλύτερα τις εργασίες τους και να γλυτώνουν από περιττά έξοδα ή κινδύνους.

Είναι μεγάλες οι αλλαγές που χρειάζεται να γίνουν στον Δήμο μας προκειμένου να καταστεί πραγματικά σύγχρονος και φιλικός προς τους πολίτες. Μαζί θα τις εφαρμόσουμε. Μαζί θα κατακτήσουμε το αύριο…. σήμερα!» κατέληξε ο κ. Μούσιος.

Τριήμερο πρόγραμμα ομιλιών Θανάση Μούσιου  

Στο πλαίσιο των επαφών τους με τους πολίτες ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ και επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωμένο Κιλελέρ», κ. Θανάσης Μούσιος, θα πραγματοποιήσει ομιλίες στα εξής χωριά:  Παρασκευή 17 Μαΐου και ώρα 21:00 Αρμένιο. Σάββατο 18 Μαΐου 19:00 Αγναντερή, 20:00 Μεγ. Μοναστήρι, 21:00 Βούναινα. Κυριακή 19 Μαΐου  11:00 Χαρά, 12:00 Νέες Καρυές, 19:00 Άγιοι Ανάργυροι, 20:30 Ζάππειο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ