ΓΚΟΡΝΤΑΝ ΠΕΤΡΙΤΣ: ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ

Βάζοντας ψηλά τον πήχη και στέλνοντας ανάλογο μήνυμα στους ποδοσφαιριστές αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ Γκόρνταν Πέτριτς, με το  Σέρβο κόουτς να ευχαριστεί για την ευκαιρία που του δίνεται να εργασθεί για τους «βυσσινί»,

θέτοντας μάλιστα εξαρχής ως στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου και την έξοδο στην Ευρώπη.

«Παίρνω το ρίσκο στέλνοντας μήνυμα σε παίκτες και οπαδούς, η ομάδα είναι συμπαγής και πειθαρχημένη και μόλις “αισθανθώ” καλύτερα το υλικό θα αποφασίσω για τυχόν αλλαγές», ανέφερε ο κ. Πέτριτς, σημειώνοντας πως η φιλοσοφία παιχνιδιού του προσανατολίζεται στο σύστημα 4-4-2 (αναλόγως και το υλικό), ενώ όπως ανακοίνωσε η έναρξη της προετοιμασίας της ΑΕΛ θα εξαρτηθεί από την έναρξη του πρωταθλήματος, με πιο πιθανή ημερομηνία της σέντρας την 24η Αυγούστου.

«Θεωρό καλό σημάδι πως η παρουσίασή μου συμπίπτει με τα γενέθλια της ομάδας και εύχομαι να είμαι εδώ και του χρόνου την ίδια μέρα έχοντας πετύχει περισσότερα πράγματα», έκλεισε τις δηλώσεις του ο Σέρβος προπονητής, ενώ νωρίτερα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Α. Κούγιας ανακοίνωσε πως συνεργάτης του νέου τεχνικού θα είναι ο Α. Λιόβιτς, υπογραμμίζοντας πως θα διατηρηθεί όλο το υπάρχον τεχνικό team.

«Πιστεύω πως η χρονιά θα συνοδευτεί από μια ακόμη επιτυχημένη επιλογή προπονητή», ήταν η ολιγόλογη τοποθέτηση του μεγαλομετόχου, καλωσορίζοντας έτσι το νέο τεχνικό της ΑΕΛ.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ