ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Ηχηρό μήνυμα του Ν. Ευαγγέλου από Λιβάδι και Βερδικούσια

«Παραδώσαμε στους δημότες μας το μεγαλύτερο έργο που έχει γίνει ποτέ σε πέντε χρόνια. Συνεχίζουμε όλοι μαζί γιατί όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!» Με τα λόγια αυτά ο δήμαρχος Ελασσόνας και εκ νέου υποψήφιος κ. Νίκος Ευαγγέλου ευχαρίστησε τους κατοίκους της Βερδικούσιας και του Λιβαδίου για την θερμή υποδοχή

που του επεφύλαξαν, γεμίζοντας ασφυκτικά τις πλατείες των χωριών.

Ο κ. Ευαγγέλου, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, στάθηκε ιδιαίτερα στην ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Γάλακτος στην Ελασσόνα, ένα όνειρο δεκαετιών, το οποίο, τελικά, έγινε πραγματικότητα.

Όπως επεσήμανε ο ίδιος χαρακτηριστικά:

Συνεχίζουμε για την επόμενη φάση της Σχολής Γαλακτοκομίας. Μας έλεγαν ονειροπόλους, μα το καταφέραμε! Ένα όνειρο δεκαετιών είναι ήδη πραγματικότητα. 23 φοιτητές παρακολουθούν ήδη το πρόγραμμα σπουδών. Μετατρέπουμε λοιπόν τις εγκαταστάσεις του παλιού και ερειπωμένου Καπνεργοστασίου, σε σύγχρονα εργαστήρια, μέσα στα οποία, σπουδαστές από ολόκληρη την Ελλάδα θα μπορούν να συνεχίσουν την έρευνα και να παντρέψουν τη θεωρία με την πράξη στον μεγαλύτερο κτηνοτροφικό δήμο της χώρας.

Εκεί, στον χώρο αυτό, φιλοδοξούμε επίσης, να αναδείξουμε τους παραγωγούς του θαυματουργού μελιού του Ολύμπου μας καθώς επίσης και τα μοναδικά, σε ολόκληρο τον πλανήτη, βότανα μας.

Έργα τεράστιας σημασίας, όχι απλά για την πόλη της Ελασσόνας, μα για ολόκληρο το δήμο Ελασσόνας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ