ΣΕ ΦΟΥΛ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟ)

Εκφράζοντας την πεποίθηση πως υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες προκειμένου το κόμμα να αλλάξει τα πράγματα μετά το αρνητικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης την κεντρική ομιλία στο πλαίσιο της ανοιχτής γενικής συνέλευσης

που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας-Προοδευτική Συμμαχία στο Χατζηγιάννειο.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο γραμματέας της Νομαρχιακής Π. Παπαγεωργίου ανακοίνωσε τη λειτουργία εκλογικού κέντρου του κόμματος από την ερχόμενη Δευτέρα σε χώρο στη συμβολή των οδών Πατρόκλου και Ασκληπιού, επισημαίνοντας παράλληλα πως ολοκληρώνεται και η συγκρότηση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για το νομό, με τα ονόματα να γίνονται γνωστά πιθανότατα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

«Είμαι αισιόδοξος πως μπορούμε να προχωρήσουμε στο σχεδιασμό που υπηρετήσαμε τα προηγούμενα χρόνια και θεωρώ πως η Λάρισα μπορεί να δώσει περισσότερους βουλευτές πέρα από τους Κόκκαλη, Παπαδόπουλο και Βαγενά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πετρόπουλος, επιβεβαιώνοντας έτσι και την υποψηφιότητα του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Κόκκαλη στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας παράλληλα όλους να στηρίξουν την προσπάθεια.

«Είναι εθνικό καθήκον να εκτιμήσουμε σωστά και δίκαια τα όσα έγιναν και τα όσα δρομολογούνται ως αναπλήρωση του κόστους που πληρώθηκε τα χρόνια της κρίσης και να βάλουμε πλάτη ώστε να μην γυρίσουμε πίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πετρόπουλος, ενώ το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Κόκκαλης, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Παπαδόπουλος, αυτοδιοικητικοί, στελέχη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας κλπ.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ