ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΧΑΤΖΗΧΑΛΑΡ ΜΕ ΗΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑΡΡΥΤΕΣ

Μια όμορφη μουσικοχορευτική εκδήλωση, του Πανθεσσαλικού Συλλόγου Καλαρρυτινών “ΟΙ ΚΑΛΑΡΡΥΤΕΣ” που φέτος γιορτάζει τα 40 χρόνια απο την ίδρυσή του, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας (Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας) και το Δήμο Λαρισαίων, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν

την Παρασκευή 7 Ιουνίου πάρα πολλοί λάτρεις της ηπειρώτικης παραδοσιακής μουσικής στο υπέροχο πάρκο Χατζηχαλάρ της πόλης μας. Εμφανίστηκαν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου όπου χόρεψαν τοπικούς χορούς των Καλαρρυτών και της Ηπείρου.

Η παραδοσιακή ορχήστρα αποτελούνταν από τους εξαίρετους μουσικούς: Παπακώστα Γιάννη στο τραγούδι, Μπακαγιάννη Βασίλη στο κλαρίνο, Ρούμπο Θάνο στο βιολί, Παπαδημητρίου Κώστα στο λαούτο και Σαραντινό Βασίλη στο ντέφι. Ακολούθησε καλαρρυτιώτικο-ηπειρωτικό γλέντι για όλους και μοιράστηκαν παραδοσιακά εδέσματα.

Το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση καθώς και όλους για την ηθική και υλική βοήθεια που πρόσφεραν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ