ΆΜΕΣΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΟΔΡΗ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΗ!

Στις πληγείσες περιοχές βρέθηκε ο Μάξιμος Χαρακόπουλος

«Η ανακούφιση του αγροτικού κόσμου από τις πληγές που αφήνουν οι σφοδρές χαλαζοπτώσεις φέτος θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για την πολιτεία. Οι άμεσες, δίκαιες εκτιμήσεις και κυρίως οι γρήγορες αποζημιώσεις αποδεικνύουν την μέριμνα του κράτους για τους αγρότες.

Η συχνή επανάληψη των ακραίων καιρικών φαινομένων και η δυσχερής θέση των πληγέντων αναδεικνύουν την αναγκαιότητα να εκσυγχρονιστεί ο Κανονισμός του ΕΛΓΑ, κάτι που ο αγροτικός κόσμος ζητά επισταμένως τον τελευταίο καιρό και αποτελεί δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Τα παραπάνω δήλωσε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος κατά την επίσκεψή του στις αγροτικές περιοχές του Αγ. Γεωργίου, του Κατωχωρίου και του Σταυρού στα Φάρσαλα που επλήγησαν από έντονη χαλαζόπτωση, συνοδευόμενος από τον νεοεκλεγέντα δημοτικό σύμβουλο Φαρσάλων κ. Δημήτρη Γούσια, τον πρόεδρο του Αγ. Γεωργίου κ. Φώτη Γρίβα και αγρότες της περιοχής.

Ο Θεσσαλός πολιτικός, επισκέφθηκε καλλιέργειες βαμβακιού και βιομηχανικής ντομάτας στο επίκεντρο της χαλαζόπτωσης και άκουσε τις απόψεις των αγροτών για την επικαιροποίηση του υπάρχοντος Κανονισμού με γνώμονα μια πιο ουσιαστική και πρακτική στήριξη των πληγέντων από τα ολοένα και πιο συχνά έντονα καιρικά φαινόμενα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ