Β. ΤΣΙΤΑ: ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ

Σε αυτήν τη δήλωση προέβη η υποψήφια με το Κίνημα Αλλαγής Βασιλική Τσίτα μετά την ολοκλήρωση κύκλου περιοδειών της. Ειδικότερα δήλωσε: «Δυστυχώς έχουμε εγκαταλείψει ένα από πιο δυναμικά κομμάτια του πληθυσμού στην τύχη του και δυστυχώς πληρώνουμε ήδη το τίμημα.

Είναι πραγματικά αποκαρδιωτική η κατάσταση που επικρατεί ακόμη και σε χωριά που βρίσκονται πολύ κοντά στην πόλη της Λάρισας. Οι νέοι άνθρωποι τα εγκαταλείπουν για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στην πόλη. Περιοχές που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ακόμη και ως προάστια ερημώνονται. Λειτουργούμε ακριβώς αντίθετα από ότι η υπόλοιπη Ευρώπη.

Η κρίση δεν είναι παρά μια δικαιολογία, έχουμε εγκαταλείψει αυτούς τους ανθρώπους, την παραγωγική ραχοκοκαλιά της Χώρας, κυρίως ψυχικά. Τους θυμόμαστε μόνο όταν απεγνωσμένοι κατέβουν στα μπλόκα για να τους ξεχάσουμε αμέσως μετά. Πρέπει να δούμε την πολιτική από την αρχή, μακριά από δεκάρικους λόγους στα καφενεία, έχουν την ανάγκη μας και έχουμε απόλυτα τη δική τους. Είναι οι άνθρωποι της παραγωγής, που θα μας βγάλουν από την κρίση και πρέπει να τους βοηθήσουμε να το κάνουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ