«ΛΑΜΠΑΔΙΑΣΕ» ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ ΙΧ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Στις φλόγες φορτηγάκι στην παλιά ε.ο Λάρισας-Βόλου και τροχόσπιτο στη Σωτηρίτσα

Γεμάτο το δελτίο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, που από νωρίς το πρωί του Σαββάτου κλήθηκε να επέμβει σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, όταν ΙΧ στη Λάρισα, φορτηγάκι στην παλαιά εθνική οδό Λάρισας-Βόλου και τροχόσπιτο στη Σωτηρίτσα τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Πιο αναλυτικά:

Λαχτάρησε το πρωί του Σαββάτου οδηγός ΙΧ που κινούνταν στο κέντρο της Λάρισας, όταν είδε το όχημα του να τυλίγεται στις φλόγες, ενώ χάρη στην ψυχραιμία του αλλά και στην άμεση επέμβαση της ΠΥΛ αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 το πρωί στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Καρδίτσης, όταν ο οδηγός του οχήματος είδε να ξεπηδούν φλόγες από το αυτοκίνητό του, ενώ αντιδρώντας άμεσα στάθμευσε το όχημα ειδοποιώντας την Πυροσβεστική.

Επιτόπου έσπευσε ένα όχημα με τρεις πυροσβέστες που προχώρησαν σε κατάσβεση, ενώ το ΙΧ υπέστη σημαντικές υλικές ζημιές.

Εξάλλου γύρω στις 11 το πρωί φορτηγάκι φορτωμένο με κουφώματα που κινούνταν στην παλαιά εθνική οδό Λάρισας-Βόλου τυλίχθηκε στις φλόγες στο ύψος της Αναγέννησης, ενώ επιτόπου έσπευσαν τρία οχήματα της ΠΥΛ με δύναμη 5 ανδρών που έσβησαν τη φωτιά, η οποία κατέστρεψε το φορτίο και προκάλεσε υλικές ζημιές στο όχημα.

Τέλος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εκδηλώθηκε φωτιά γύρω στις 12.30 το μεσημέρι  σε τροχόσπιτο στη Σωτηρίτσα, καταστρέφοντας οικοσκευή και σημαντικό μέρος του οχήματος, ενώ τα ακριβή αίτια των συμβάντων ερευνά το ανακριτικό της ΠΥΛ.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ