ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΙΡΕΤΟ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΓΡΑΦΕΙ Ο Δημήτρης Κοντελές τακτικό αιρετό μέλος ΠΥΣΔΕ Λάρισας με τις Παρεμβάσεις

Αλήθεια συνάδελφε Κοντσιώτη εσύ δεν είσαι αυτός που κατέθεσε ότι το σύστημα υποβολής προτιμήσεων των υποψήφιων διευθυντών ήταν ανοιχτό και μετά τη λήξη της προθεσμίας και μαζί με τον κομματικό σου βουλευτή με επερώτηση στη βουλή μιλούσατε για διαβλητότητα της διαδικασίας; Στη συνέχεια βέβαια την κάνατε  γαργάρα!!!

Όσο για τους 3 συναδέλφους  και για την πράξη που επικαλείσθε  σας  προκαλώ να δημοσιοποιήσετε  την εισήγηση που έγινε από την ΔΔΕ και τον λόγο  που επικαλέστηκαν  για να γίνουν δεκτές οι ενστάσεις των συναδέλφων όπως και έγιναν, αλλά και την τοποθέτηση ενός εκ των τριών   σε γενική συνέλευση του κλάδου 2 χρόνια αργότερα για το πότε και από ποιους κλήθηκε να κάνει δήλωση προτίμησης σχολείων.  Αυτά τα λίγα για την μεθόδευση.

Για τον εναγκαλισμό με την διοίκηση θα πρέπει να μας πείτε:

Στην πρόταση -απόφαση του ΠΥΣΔΕ με 3-2 για να αναρτηθούν οι πίνακες Α στην ιστοσελίδα της διεύθυνσης και να ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι για κενά και πλεονάσματα (Απόφαση που δεν έχει  υλοποιηθεί  μέχρι σήμερα) γιατί συνταχθήκατε  με την διοίκηση ;

Γιατί αρνείστε μαζί με τον ΔΔΕ να υλοποιήσουμε  την απόφαση του ΠΥΣΔΕ με 3-2  να υπάρχει ηλεκτρονική καταγραφή (ηχογράφηση) των συνεδριάσεων για την πιστή αποτύπωση τους;

Αυτά ενδεικτικά   και σύντομα τα  υπόλοιπα για τον ρόλο σας  διαχρονικά,  για να μάθει ο κλάδος   το ποιος ταυτίζεται και σε ποια ζητήματα με την διοίκηση.

Θα ακολουθήσουν και άλλα για την τοποθέτηση  Διευθυντή με πλαστά μόρια( για  τα όποια και  η υπηρεσία  και ο ίδιος ο εκπαιδευτικός παραδέχεται ότι δεν έπρεπε να μετρήσουν).  Για την απόρριψη ένστασης συνυποψήφιου  διευθυντή στον πίνακα γιατί λέει δεν έχει έννομο συμφέρον!!!

Προς το παρόν σας αφήνουμε  να ασχοληθείτε  με το πελατολόγιο σας.

Εμείς θα δώσουμε τις δυνάμεις μας για  να σηκώσει κεφάλι ο κλάδος  να παλέψει  για αυξήσεις στους μισθούς,  για μόνιμους διορισμούς,  και δημοκρατία στα σχολεία απέναντι σε μία κυβέρνηση που έρχεται με φόρα να σαρώσει ότι έχει απομείνει από την μνημονιακή λαίλαπα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com