Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΟΜΗΤΡΟΥΣΗΣ ΑΜΕΣΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΑΝ ΜΠΕΛΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Επισημοποιώντας το… φλερτ των προηγούμενων ημερών η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την παλιά δόξα της ΑΕΛ και πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Κώστα Κολομητρούση, ο οποίος και θα αναλάβει ως άμεσος συνεργάτης του Α. Μπελά στην τεχνική ηγεσία του φιλιππουπολίτικου  συλλόγου.

Η είδηση έτυχε θερμής υποδοχής ανάμεσα στους φιλάθλους του Απόλλωνα, αφού εκτός από εξαίρετος χαρακτήρας και επαγγελματίας ο Κ. Κολομητρούσης ολοκλήρωσε και την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Απόλλωνα έχοντας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο σωματείο, ενώ η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει σχετικά τα εξής:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την πρόσληψη του παλιού διεθνή ποδοσφαιριστή της και νυν προπονητή κ. Κώστα Κολομητρούση, ο οποίος αναλαμβάνει άμεσος συνεργάτης του τεχνικού κ. Αριάν Μπελά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.

Ο κ. Κολομητρούσης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και μιλώντας με τον μεγαλομέτοχο κ. Παναγιώτη Μαντζανά, συμφώνησε μαζί του, για την προαναφερόμενη συνεργασία.

Ο κ. Μαντζανάς και όλη η οικογένεια της ΠΑΕ Απόλλωνα καλωσορίζουν τον Κώστα και του εύχονται καλή επιτυχία στο έργο του».

Πολλές ευχές για καλή επιτυχία στο έργο του και από το paidis.com.

Ε.Π.