Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΟΜΗΤΡΟΥΣΗΣ ΑΜΕΣΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΑΝ ΜΠΕΛΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Επισημοποιώντας το… φλερτ των προηγούμενων ημερών η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την παλιά δόξα της ΑΕΛ και πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Κώστα Κολομητρούση, ο οποίος και θα αναλάβει ως άμεσος συνεργάτης του Α. Μπελά στην τεχνική ηγεσία του φιλιππουπολίτικου  συλλόγου.

Η είδηση έτυχε θερμής υποδοχής ανάμεσα στους φιλάθλους του Απόλλωνα, αφού εκτός από εξαίρετος χαρακτήρας και επαγγελματίας ο Κ. Κολομητρούσης ολοκλήρωσε και την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Απόλλωνα έχοντας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο σωματείο, ενώ η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει σχετικά τα εξής:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την πρόσληψη του παλιού διεθνή ποδοσφαιριστή της και νυν προπονητή κ. Κώστα Κολομητρούση, ο οποίος αναλαμβάνει άμεσος συνεργάτης του τεχνικού κ. Αριάν Μπελά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.

Ο κ. Κολομητρούσης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και μιλώντας με τον μεγαλομέτοχο κ. Παναγιώτη Μαντζανά, συμφώνησε μαζί του, για την προαναφερόμενη συνεργασία.

Ο κ. Μαντζανάς και όλη η οικογένεια της ΠΑΕ Απόλλωνα καλωσορίζουν τον Κώστα και του εύχονται καλή επιτυχία στο έργο του».

Πολλές ευχές για καλή επιτυχία στο έργο του και από το paidis.com.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ