Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΔΟΞΟ ΔΥΝΑΣΤΗ

Το μήνυμα του Βασίλη Κόκκαλη από τις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Ελασσόνας 

Στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 107 χρόνια από την απελευθέρωση της Ελασσόνας από τον τουρκικό ζυγό, παρέστη σήμερα Κυριακή, ο αναπληρωτής τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Λάρισας κ. Βασίλης Κόκκαλης.
Μετά το πέρας των εκδηλώσεων, ο κ. Κόκκαλης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είναι ημέρα όπου η Ελληνική ψυχή έγραψε με χρυσά γράμματα ιστορία εδώ στην Ελασσόνα, στέλνοντας το μήνυμα για την απελευθέρωση και της υπόλοιπης σκλαβωμένης πατρίδας μας.

Οι Έλληνες ενωμένοι κάναμε θαύματα στο διάβα των αιώνων, προτάσσοντας το ιδανικό της πατρίδας και του έθνους. Διαχρονικά, την κατάλληλη στιγμή, αντιδράσαμε ισχυρά και αποφασιστικά προς κάθε έναν που μας επιβουλεύτηκε.

Αυτό το μήνυμα στέλνουμε και πάλι σήμερα κλίνοντας ευλαβικά το γόνυ στους ήρωες της Ελασσόνας και της μάχης του Σαρανταπόρου. Ένα μήνυμα που ξεπερνά τα σύνορα της χώρας και υπενθυμίζει σε κάθε σκοτεινή σκέψη, ότι η Ελλάδα ήταν, είναι και θα είναι μία ελεύθερη χώρα, μία χώρα ειρηνική, που όμως όταν χρειαστεί, ισοπεδώνει κάθε επίδοξο δυνάστη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ